Yürüdüğümüz bu hayat yolculuğunda Psikolojik sağlamlığınızı ve iyi oluşunuzu arttırmaya destek oluyorum.
- Yeme Bozuklukları
Gessell Gelişim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Nc psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Çocuk Gelişim Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Nc psikoloji
Nefike hanım , korkularımla nasıl savaşacağımı öğretti. Terapisi sayesinde, kurtulmak istediğim bazı davranışlardan kurtuldum ve kişilik sorunlarımı çözdüm. İki yıllık terapi sonunda kendimi hayata yeniden başlamış gibi hissediyorum. Öyle ki ailem , arkadaşlarım ve yakın çevrem bazen beni tanıyamıyor. En yakınımdakilerle ilişkilerimi yeniden kurmama yardım ettiği için çok mutluyum.
• Nc psikoloji • Randevu •
Nefike Çevik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nefike Çevik, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Nefike Çevik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Gessell Gelişim Testi, Normal Randevu, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Çocuk Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Fobilerden Kurtulmak.
Nefike Çevik adresi nerede?Nefike Çevik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Afyonkarahisar Afyonkarahisar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nefike Çevik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nefike Çevik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nefike Çevik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nefike Çevik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nefike Çevik hangi dilleri konuşuyor?Nefike Çevik ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nefike Çevik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nefike Çevik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nefike Çevik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nefike Çevik hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Nefike Çevik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.