İlgi Alanları:
- Miyopi
- Glokom
- Astigmatizm
- Görme Bozuklukları
Merkez, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Blv, Onikişubat/Kahramanmaraş, Kahramanmaraş 46050
- Sigortası olan hastalar
PRP
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Z
zi...t
Gözüm için lazer ameliyatı oldum iki ay oldu ikili diyaloglarda ve yaptığı işte gayet başarılı ve ilgili birisi. İşlemin detaylarını ve daha sonraki süreçte ne yapmamız gerektiğini gayet güzel şekilde açıkladı başarılı bir doktor ve başarılarının devamını diliyorum…
• HG Hospital • Kontrol Randevusu •
mu...z
Hg hospital hastanesinde yaşadığım çok kötü bir hakim deneyimiydi 1.5 aylık bebeğimi göz muayenesine götürdüm bizi uzun süre bekletti içeri girdiğimizde başka hastalar vardı 1 dakika bile sürmeyen muayeneyle bizi gönderdi kesinlikle memnun kalmadım
• HG Hospital • Göz Hastalıkları Randevusu •
Nejmi Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nejmi Öztürk, Göz Hastalıkları. Size Nejmi Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göz Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Botoks, Kontrol Randevusu, PRP, Mikrovasküler Oklüzyon, Dikiş.
Nejmi Öztürk adresi nerede?Nejmi Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Blv, Onikişubat/Kahramanmaraş Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nejmi Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nejmi Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nejmi Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nejmi Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nejmi Öztürk hangi dilleri konuşuyor?Nejmi Öztürk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nejmi Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nejmi Öztürk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nejmi Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Nejmi Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nejmi Öztürk hangi sigortaları kabul ediyor?Nejmi Öztürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Kahramanmaraş bölgesinde SGK kabul eden Göz Doktorları
- Kahramanmaraş bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları