Op. Dr. Nejmi Öztürk

Göz Hastalıkları · Daha fazla

Kahramanmaraş 1 adres

Dr. Nejmi Öztürk, HG Hospital'da Göz Hastalıkları branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

İlgi Alanları:
• Katarakt cerrahisi
• Şaşılık tedavisi
• Retina hastalıklarının yönetimi
• Refraktif cerrahi
• Oküloplastik cerrahi
• Pediatrik göz hastalıkları

HG Hospital

Merkez, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Blv, Onikişubat/Kahramanmaraş, Kahramanmaraş 46050

• Sigortası olan hastalar

Göz Hastalıkları Randevusu

Röportaj

• Z

Gözüm için lazer ameliyatı oldum iki ay oldu ikili diyaloglarda ve yaptığı işte gayet başarılı ve ilgili birisi. İşlemin detaylarını ve daha sonraki süreçte ne yapmamız gerektiğini gayet güzel şekilde açıkladı başarılı bir doktor ve başarılarının devamını diliyorum…

• HG Hospital Kontrol Randevusu  •

• M

Hg hospital hastanesinde yaşadığım çok kötü bir hakim deneyimiydi 1.5 aylık bebeğimi göz muayenesine götürdüm bizi uzun süre bekletti içeri girdiğimizde başka hastalar vardı 1 dakika bile sürmeyen muayeneyle bizi gönderdi kesinlikle memnun kalmadım

• HG Hospital Göz Hastalıkları Randevusu  •