Özel Farabi Hastanesi'nde Dermatoloji branşında hastalarına sağlık hizmet vermektedir.
-Dolgu uygulamaları -Botoks Uygulamaları, Mezoterapi uygulamaları, Lazerle cilt gençleştirme, Altıniğneli Radyofrekans gibi uygulamaların yanında Fonksiyonel Tıp alanı ile ilgilenmektedir.

Doktor Muayenehanesi

• Z

Burun dolgusu için tercih ettiğim Nesibe Hoca sürecin başından sonuna kadar hem çok ilgili hem titizdi. İşlem tamamen ağrısızdı ve sonuç beklentimin çok üzerinde oldu. Yüzüme doğal ama fark edilir bir dokunuş kazandırdı.

• Doktor Muayenehanesi Randevu  •

Burnumda uzun zamandır rahatsız olduğum et beni, Nesibe Hanım sayesinde lazerle tamamen ağrısız ve sızısız bir şekilde alındı. İşlem hem çok hızlı hem de konforluydu. Sonuçtan oldukça memnunum.

• Doktor Muayenehanesi Randevu  •

Uzun süredir yüzümde geçmeyen sivilcelerim vardı, çok şey denedim ama bir türlü sonuç alamıyordum. Doktorumun yönlendirmeleri ve verdiği tedavi sayesinde sivilcelerim kısa sürede ciddi oranda azaldı. İlgi alaka ve yönlendirmeler gayet iyiydi.

• Farabi Hastanesi Sivilce Tedavisi  •

Dudak dolgusu yaptırırken nasıl bir görüntü olacağı konusunda çok endişeliydim ama Nesibe hocanın detaylı açıklamaları ve yönlendirmeleri sayesinde süreci çok rahat geçirdim. Dolgu sonrası bakım konusunda da her şeyi tek tek anlattı. Sonuç ise beklediğimden bile daha güzel oldu.

• Farabi Hastanesi Dudak Dolgusu  •

• R

Uzun süredir yaşadığım saç dökülmesi şikayetim için geldim ve iyi ki gelmişim. Tedaviye başladıktan çok kısa bir süre sonra dökülmelerim ciddi anlamda azaldı. İlgi alaka gayet iyiydi.

• Farabi Hastanesi Saç Tedavisi  •

• I

Hayat kalitemi etkileyen sürekli makyaj yapma zorunluluğu hissettiren cildim Nesibe hoca sayesinde şimdi şahane görünüyor. Gayet keyifli bir Zoretenin tedavisi süreci geçirdik. Kendisi gerçekten işin ehli bir doktor. Tüm sorularıma ve problemlere nazik bir şekilde cevap verip aradığım çözümleri buldu. İlgisi samimi ve güler yüzü ile önereceğim ve gerektiği zaman gideceğim doktorum oldu artık kendisi.

• Farabi Hastanesi Sivilce Tedavisi  •

• C

Nesibe hocamla ve çalışma arkadaşları çok kibardı. İsteklerimi ve ihtiyaçlarımı dinleyerek ilerledik. Süreç boyunca bana çok ilgili davrandılar. İlk kez dudak dolgusu yaptırmama rağmen fazlasıyla rahattım. Acı olarak da yapılırken ya da sonrasında hiç sıkıntı çekmedim kesinlikle işinin ehli bir doktorumuz.

• H

Nesibe hocama 4 senedir düzenli şekilde muayene oluyorum. botoks, dolgu, sıvı dolgusu, gençlik aşısı, yaptırdım. Çok Çok memnun kaldım. İşinde çok tecrübeli ve samimi bir hekim.göstermiş olduğu ilgi ve alakasindan dolayı hocama şükranlarımı sunuyorum.

• Z

Nesibe hocadan yaklaşık 12 ay boyunca zoretanin tedavisi ve 6 seans altın iğne tedavisi aldım. Hiç geçmez diye düşündüğüm komedonlar minimal seviyeye indi. Ağır bir tedavi görmeme rağmen yüzümde sivilce cukuları skar izleri oluşmadı. Moral ve motivasyon anlamında gerek Nesibe hocadan gerek profesyonel ekip arkadaşlarından çok destek gördüm. Gözünüz kapalı güvenip tedaviye başlayabilirsiniz

• Farabi Hastanesi Dermatoloji Randevusu  •

3 yaşındaki kızımızın molluskum şikayetiyle kendisiyle yolumuz kesişti. Gerek ilgisi ve güleryüzü, gerekse mesleki bilgisi ve hasta yakını psikolojisini anlamasıyla mükemmel bir doktor. Keşke daha önce tanışsaydık