Uzm. Dr. Neslihan Baltacı,Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur ve ihtisasını Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlamıştır.2008 - 2009 yılları arasında Kırşehir Devlet Hastanesi'nde çalışmıştır.
2015 - 2017 yıllarında da Ağrı Devlet Hastanesi'nde çalışmış olup sonrasında Gebze Merkez Hastanesi'nde 2017 - 2022 yılları arasında hizmet vermiştir. Şu anda da Özel Medar Hastanesi Gebze'de çalışmaktadır.İlgilendiği alanlar arasında Yenidoğan Takibi, Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı, Sağlam Çocuk Takibi, Aşılama (özel aşılar), Astım, Allerjik Rinit, Gıda Alerjileri (İnek Sütü Protein Allerjisi), Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları bulunmaktadır.

• I

Neslihan hanım ile aralık 2024 te tanıştık erken doğum yaptım ve bebeğimin 9 günlük yoğun bakım süresinde yanımızdaydı açıklamaları ve gerçekten işini ciddiyetle yapan bir doktor kendisi bugün 9 aylık olduk ve tüm kontrol süreçlerimizi Neslihan hanım ile devam ettiriyoruz. Çünkü bizi güler yüzle karşılayıp tüm sorularımıza hassasiyet ile cevap veriyor ayrıca muayene sırasında tüm tetkikleri dikkatli ve özenle yapıyor.

• . Diğer  •