- Diş ve Diş eti hastalıkları
- Gummy Smile
- Gingivitis
- Diş eti çekilmeleri
Nevşin Şener Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Eti Estetiği
Gülüş Tasarımı
Küretaj
Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri
İmplant
Plevne Bulvarı No23/2 Ayda Apt., İzmir 35473
sı...
Uzun zamandır var olan diş eti çekilmesi rahatsızlığımı hızlı ve titiz bir şekilde planlayıp tedavi eden enerjisi yüksek, güler yüzlü güvenebileceğiniz bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum
• Nevşin Şener Muayenehanesi • Küretaj •
er...r
Dr. Nevşin Şener sayesinde diş hekimi ve dişçi koltuğuna karşı olan korkumu yendim. Branşında gayet başarılı, her konuda çok güzel destek ve moral verici bir doktor ve cerrahtır. Sağlıklı günler..
C
ch...f
Branşinda gsyet başarılı, herkese tavsiye ederim.
Nevşin Şener isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nevşin Şener, Periodontoloji. Size Nevşin Şener tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), İmplant, Diş Eti Estetiği, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri, Gülüş Tasarımı, Küretaj, Normal Randevu.
Nevşin Şener adresi nerede?Nevşin Şener şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Plevne Bulvarı No23/2 Ayda Apt. İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nevşin Şener isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nevşin Şener online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nevşin Şener hangi dilleri konuşuyor?Nevşin Şener ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nevşin Şener isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nevşin Şener bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nevşin Şener ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nevşin Şener hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Nevşin Şener hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.