- Menstrüel bozukluklar
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
Y
ye...m
Binlerce kez iyi ki.. Yolum yoluna düştüğü için çok şanslıyım. Sabrı , işi, konuşması mükemmel. Çok sevecen bir doktor. O kadar kolay bir doğum yaptırdı ki bana tüm korkularıma rağmen beni hep çok rahatlattı. Çok şükür çok kısa sürede doğum yaptım. En en en iyi kadın doğum doktoru olabilirrrr
• Nihan İlhan Muayenehanesi • Diğer •
el...
Benim ikinci gebeliğim ve ilk defa doktor hanıma muayne oldum. Iyiki de olmuşum ki bu doktorumu tanıma fırsatım oldu. Ülkeye böyle doktorlar lazım. Muayne sırasında verdigi detaylar ve güler yüzü oluşu benim için herşeye bedeldi sorularımı hiç bıkmadan cevaplayisi ... Dua ediyorum doğumuma o girsin diye Allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesin rabbim yolunu açık etsin ❤❤❤
• başka bir yer • Diğer •
Nihan İlhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nihan İlhan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Nihan İlhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi.
Nihan İlhan adresi nerede?Nihan İlhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Birlik Mah. Bahçeler Cad. No: 5 (Esenler Kültür Merkezi Karşısı) Esenler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nihan İlhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nihan İlhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nihan İlhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nihan İlhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nihan İlhan hangi dilleri konuşuyor?Nihan İlhan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nihan İlhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nihan İlhan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nihan İlhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Nihan İlhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nihan İlhan hangi sigortaları kabul ediyor?Nihan İlhan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Esenler bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Esenler bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Esenler bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Esenler bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Esenler bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları