- KOAH - Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı
- Akciğer Kanseri
- Astım
- Bronşit
be...n
Nilüfer hocamızla annemin akciğer rahatsızlığı sebebiyle tanıştık. Kendisi zatürre şüphesiyle hızlıca BT çekilmemizi istedi. BT çekimi sonucunda annemin göğsünde gördüğü küçük kitleyi farkederek hızlıca aksiyon almamız konusunda ısrarcı oldu ve onun sayesinde erken evrede annemin hastalığını yakalamış olduk. Yönlendirmeleri doğru, yaklaşımı sıcak, ilgili, hastasına kıymet veren çok değerli bir doktor. İyi ki kendisiyle yollarımız kesişmiş.
• Doktor Muayenehanesi • Diğer •
se...u
SAYIN BANU HANIM HASTALARLA OLAN İLİŞKİSİ SON DERECE DİKKATLİ SAYGI DOLU,MERHAMETLİ VE GEREKCESİZ BİR ŞEKİLDE GÖREVİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPTIĞI İÇİN TEŞEKKÜRLER SAĞOLUN SAĞLIKLI UZUN ÖMÜR DİLİYORUM.
Nülifer Banu Kurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nülifer Banu Kurt, Göğüs Hastalıkları.
Nülifer Banu Kurt adresi nerede?Nülifer Banu Kurt adresini belirtmedi. Nülifer Banu Kurt yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Nülifer Banu Kurt adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nülifer Banu Kurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nülifer Banu Kurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nülifer Banu Kurt hangi dilleri konuşuyor?Nülifer Banu Kurt ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nülifer Banu Kurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nülifer Banu Kurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nülifer Banu Kurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nülifer Banu Kurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Nülifer Banu Kurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.