Nur hanım ile aldığım seanstan gerçekten tam anlamıyla verim aldım diyebilirim. Karşı tarafta birisinin sizi bu denli dikkatli ve ilgili dinliyor olması pek çok insanda olacağı gibi beni de en çok iyi hissettiren şeylerden birisiydi. Bakış açım, görüşlerim pek çok açıdan 1 yıl önceki halime göre kesinlikle değişen şeyler çok fazla oldu. Karşılıklı diyaloglarımızda kurduğu cümleler ve değindiği pek çok nokta o kadar kendimi anlaşılıyormuşum gibi hissettirdi ki. Dinlenmek ve karşılığında anlaşıldığına dair bir iletişim yoluna sahip olmak o kadar güzel bir histi ki.Aldığım geri bildirimler de aynı şekilde benim gelişmeme ve iyileşmeme katkı sağlayan şeylerdendi tabii.

• G

Nur Hanım’dan eylül ayından beri eğitim koçluğu almaktayım. Netlerim 20-30lardan 70-80lere yükseldi. Gerek soru takipleri gerek deneme analizleri olsun kendisinden çok memnunum. Yks gibi zorlu bir süreçte kendisinden yardım destek alabilirsiniz.

Nur Hocam...
    Kendisiyle son 2 senedir tanışıyoruz. Keşke daha önce tanışsaymışız. En zor zamanlarımda bitmez sandığım herşeyi kendisiyle aştık. Keşke psikolog önyargım olmasaydı daha önce ulaşsaydım kendisine. Çünkü kendisi hayatımı yeniden kazandırdı bana.
    Aşılamaz dediğim sorunları aşmamda bana yardımcı olduğu için kendisine minnettarım. Ben 3 sene önce evlendim ve yeni bi hayata adım attım. Ve adapte sürecimiz her anlamda çok zor oldu. Nur Hocamla tanıştıktan sonra hayat benim için çok kolay ve akıcı ilerledi.
    Kendisine saygılarımı iletiyorum

• N

27 yıllık evliliğimi sonlandırdım . Bu kararı almak elbette kolay olmadı . Başta bir nebze rahatlama olsa da bir süre sonra kötü hissetmeye başladım . Ev işlerini bile yapasım gelmez oldu . Çocuklarım destek olsalar da günün büyük çoğunluğu yalnız olduğum için mutsuzdum . Sağ olsunlar çocuklarımın ısrarı üzerine internetten araştırmış oldukları Nur Hanım’la seanslara başladık . İlk görüşmede faydalı olacağından şüphe etsem de seanslara devam ettik. Zaman içerisinde hem kendimi daha iyi tanımama hem de daha iyi bir hayat yaşamama çok destek oldu. Sahiden bu kadar faydalı olacağını düşünmezdim.Kendisine çok teşekkür ediyorum başarılarının devamını diliyorum .

• B

Eşimle 4 senedir evliyiz. Eşimle cinsel birliktelik yaşamıyorduk. Her deneme de acı çektiğim için bir süre sonra denemeyi bıraktık. İlk zamanlar sorun olmuyordu ama artık etkilemeye başlamıştı. Çünkü çocuk sahibi olmak istiyorduk. Bu nedenle internetten Nur hanımı inceledim. Cinsel eğitim sertifikası olduğunu gördüm ve denemeye karar verdim.Sağ olsun vajinimus sorunu çözdük . Nur hocama çok teşekkür ediyorum. kesinlikle öneririm.

• K

Çok uzun süredir anlam veremediğim sürekli bir kötü hissetme halim vardı. Açıkçası bu tarz psikolojik desteklere karşı da önyargılı idim. Ancak keşke bu kadar inatçı olmasaydım. Arkadaşımın zorla önerisi ile kendisine başvurdum. Online seanslar beklediğimden çok daha faydalı oldu. Kesinlikle önyargılı olmayın ve destek alın. Hayatınızı ertelemeyin .

• C

Nur Hanımla 1 yıl önce online seanslar gerçekleştirmiştik. Hem bilimsel ve gerçekçi yaklaşımı hem de olumlu tavrı sahiden zor geçen dönemlerimde çok faydalı oldu. Aynı zamanda uzun dönemde de hayata bakış açısından katkıları için kendisine çok teşekkür ediyorum .