Dkt.
Dil ve Konuşma Terapisi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Tavşanlı 1 adres
Merhaba, ben dil ve konuşma terapisti Nuran Zeynep Sakarlı.
2023 yılında Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünden mezun oldum. Lisans eğitimim boyunca anaokulu, rehabilitasyon ve hastanelerde stajlarımı tamamladım. Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ndeki stajım boyunca çeşitli hastalık popülasyonlarında bebek, çocuk, yetişkin hastalarda konuşma ve yutma bozukluklarını yakından tanıma fırsatı buldum. Farklı kongre ve seminerlere katılım sağladım.
2023 yılından bu yana dil, konuşma, ses ve yutma alanlarında her yaştan bireye fayda sağlayabilme, bireylerin iletişim becerilerini güçlendirme ve ebeveynlere danışmanlık yapmaya yönelik değerlendirme ve terapi süreçlerini yönetmekteyim.
Sahip Olduğum Sertifikalar:
Ankara Gelişimsel Tarama Envanteri
DIR 201: Promoting Basic Functional Emotional Developmental Capacities (2024)
PROMPT: Technique (2025)
Katıldığım Kongre ve Eğitimlerden Bazıları:
2. Dil Ve Konuşma Terapisi Öğrenci Kongresi (2020)
6. Erken Çocuklukta Müdahale Kongresi (2022)
11. Uluslararası Katılımlı Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi (2023)
Miyofonksiyonel Orofasiyal Bozukluklarda Terapi (2026)
DIR Floortime İlkelerinin Kekemelik Terapilerinde Uygulanması (2026)
- Konuşma Sesi Bozuklukları
Tavşanlı Özel Yunus Emre Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Kavaklı Mahallesi Ağaçlı Sokak No: 4, Tavşanlı 43300
Görüşler
hü...y
Zeynep hocamız bizim tavşanlı da ki en büyük şansımızdı. Seansını oyun halinde eğlenceli bir şekilde ilerletmesi,kızımla olan bağının daha da güçlenmesine neden oldu kızım derslerine daha istekli katılım sağlarken bir anne olarak beni en çok mutlu eden de buydu. Emeği bizde çok fazla yolu kesişen anne babalar için diyeceğim o ki iyi ki Zeynep hoca...
• başka bir yer • Diğer •
Zeynep hocamin çocuğuma yaklaşımı çok güzeldi. Çocuğumla kurduğu sıcak bağ ve uyguladığı profesyonel yaklaşım sayesinde hızlı bir ilerleme ile konuşması hızlıca düzeldi.
• başka bir yer • Diğer •
Dkt. Nuran Zeynep Sakarlı
Görüşünüz için teşekkür ederim
Sürecinize eşlik etmek çok güzeldi
Nuran Zeynep Sakarlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nuran Zeynep Sakarlı, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Nuran Zeynep Sakarlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Nuran Zeynep Sakarlı adresi nerede?Nuran Zeynep Sakarlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kavaklı Mahallesi Ağaçlı Sokak No: 4 Tavşanlı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nuran Zeynep Sakarlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nuran Zeynep Sakarlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nuran Zeynep Sakarlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nuran Zeynep Sakarlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nuran Zeynep Sakarlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nuran Zeynep Sakarlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Nuran Zeynep Sakarlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.