Merhaba, ben dil ve konuşma terapisti Nuran Zeynep Sakarlı.

2023 yılında Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünden mezun oldum. Lisans eğitimim boyunca anaokulu, rehabilitasyon ve hastanelerde stajlarımı tamamladım. Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ndeki stajım boyunca çeşitli hastalık popülasyonlarında bebek, çocuk, yetişkin hastalarda konuşma ve yutma bozukluklarını yakından tanıma fırsatı buldum. Farklı kongre ve seminerlere katılım sağladım.

2023 yılından bu yana dil, konuşma, ses ve yutma alanlarında her yaştan bireye fayda sağlayabilme, bireylerin iletişim becerilerini güçlendirme ve ebeveynlere danışmanlık yapmaya yönelik değerlendirme ve terapi süreçlerini yönetmekteyim.

Sahip Olduğum Sertifikalar:

Ankara Gelişimsel Tarama Envanteri

DIR 201: Promoting Basic Functional Emotional Developmental Capacities (2024)

PROMPT: Technique (2025)

Katıldığım Kongre ve Eğitimlerden Bazıları:

2. Dil Ve Konuşma Terapisi Öğrenci Kongresi (2020)

6. Erken Çocuklukta Müdahale Kongresi (2022)

11. Uluslararası Katılımlı Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi (2023)

Miyofonksiyonel Orofasiyal Bozukluklarda Terapi (2026)

DIR Floortime İlkelerinin Kekemelik Terapilerinde Uygulanması (2026)

Kavaklı Mahallesi Ağaçlı Sokak No: 4, Tavşanlı

Tavşanlı Özel Yunus Emre Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

Nuran Zeynep Sakarlı
Tavşanlı Özel Yunus Emre Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

Kavaklı Mahallesi Ağaçlı Sokak No: 4, Tavşanlı 43300

Görüşler

• H

Zeynep hocamız bizim tavşanlı da ki en büyük şansımızdı. Seansını oyun halinde eğlenceli bir şekilde ilerletmesi,kızımla olan bağının daha da güçlenmesine neden oldu kızım derslerine daha istekli katılım sağlarken bir anne olarak beni en çok mutlu eden de buydu. Emeği bizde çok fazla yolu kesişen anne babalar için diyeceğim o ki iyi ki Zeynep hoca...

• başka bir yer Diğer  •

Zeynep hocamin çocuğuma yaklaşımı çok güzeldi. Çocuğumla kurduğu sıcak bağ ve uyguladığı profesyonel yaklaşım sayesinde hızlı bir ilerleme ile konuşması hızlıca düzeldi.

• başka bir yer Diğer  •

Dkt. Nuran Zeynep Sakarlı

Görüşünüz için teşekkür ederim
    Sürecinize eşlik etmek çok güzeldi