Osmangazi, Bursa
me....
Nuray hanım bizim en büyük şansımızdır 2 küçük çocuk demek bol bol arka arkaya hastalık demek. Ve en az ilaç ve güleryüzle tedavi.. Her aradığınızda sabırla sizinle görüşür ve mutlaka yardımcı olur. Asla pişman olmayacağınız doktor teyzemiz
• Özel Doruk Esentepe Tıp Merkezi • Sağlam Çocuk Muayene •
o.....
Canım doktorum, her iki kızımın meleği, benim pek çok kez ellerine kapanıp öpesim geldiği saygıdeğer, güler yüzlü, iyi kalpli, asil doktorum. iyiki varsın.... Seni yetiştiren anne -baba ne mutludur... Allah onlardan razı olsun...
• Özel Doruk Esentepe Tıp Merkezi • •
fa...k
Nuray hanım öncelikle mükemmel bir insan. konusunda son derece uzman ve deneyimli. güleryüzlü ve anlayışlı. her iki kızımın üzerinde sonsuz hakkı var. size çok teşekkür ederim
el...f
SÜPER BİR DOKTOR NE ZAMAN ARAYIP BİLGİ İSTESENİZ TATLI BİR ŞEKİLDE YANIT VERİYOR BEBEĞİMLE ÇOK İLGİLENİYOR ÇOK AÇIKLAYICI BİLGİLER VERİYOR VE EN ÖNEMLİSİ ÇEKİNMEDEN SORU SORABİLİYORSUN:)
el...z
Doktorumu yaklaşık 6 yıldır tanıyorum ve şu ana kadar vermiş olduğu hizmetten çok memnunum, tavsiyeleri doğrultusunda hareket ettim ve ciddi bir sağlık sorunu yaşamadan oğlumu birlikte büyüttük , kendisine çok teşekkür ediyorum...
Ç
çi...ş
Tabir-i caizse, 10 numara denen İNSANLARDAN.. Önce insan sonra doktor.. Herşey için sonsuz teşekkürler kızımın doktor teyzesi, sizi seviyoruz ;)
Nuray Dinçer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nuray Dinçer, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Nuray Dinçer adresi nerede?Nuray Dinçer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nuray Dinçer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nuray Dinçer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nuray Dinçer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nuray Dinçer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nuray Dinçer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nuray Dinçer hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Nuray Dinçer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Bursa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Bursa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Bursa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla