Akıl ve zeka oyunları
Pedagojik Formasyon
Oyun Terapistliği
Anaokulları ve kreşlerde psikologluk eğitimi
Yaratıcı Drama
Uygulayıcı Tiyatro
Çocuklarda Mahremiyet eğitimi
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Kaygı Bozuklukları
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Öfke
- Sigortası olan hastalar
Gölcük , Kocaeli
Z
z ...ö
Nurşah hanıma çocuğumun davranış bozukluğundan dolayı gittik. Bizi karşılama şekli,güler yüzlülüğü ve ilgisi o kadar iyiki çok dikkatimi çekti. Çocuğumla daha 2 seans yapıldı ama sonuçlarını yavaş yavaşta olsa görmeye başladık kesinlikle sizlerede Nurşah hanımdan seanslar almanızı tavsiye ederim.
Ö
ö.....
Çok memnun kaldım teşekkürler Nurşah hanım, ailevi sorunlarımız hakkındaki görüşleriniz ve düşünceleriniz bizim için yol gösterici oldu.
• Online Danışmanlık • •
Genç yaşina ragmen Nursah Hanimin , tecrubesi ,ilgisi ,empatisi,guler yüzü bizi cok memnun etti.Aile ici sıkıntı olan durumlari paylasma ve cozum onerileri cok olumluydu.Kendisine cok tesekkur ederiz.
• Aile Danışmanı Nurşah Ören • Aile Danışmanlığı Randevusu •
Eşimle ilgili sıkıntılarım vardı Nurşah hanım bizimle çok ilgilendi. Çok memnun kaldım seanslarimiza devam etmeyi düşünüyorum. Kendisine ilgisinden dolayı teşekkür ederim
f.....
Oğlumun kaygı sorunu için gittim. Nurşah hanım çok ilgili ve detaylı olarak bizimle ilgilendi. Oğlumda tedavinin etkisini gördüm. Danışmanımızi kesinlikle tavsiye ediyorum
• Online Danışmanlık • •
Nurşah Ören isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurşah Ören, Aile Danışmanlığı. Size Nurşah Ören tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Danışmanlığı Randevusu, Randevu.
Nurşah Ören adresi nerede?Nurşah Ören şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurşah Ören isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurşah Ören online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nurşah Ören isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurşah Ören, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Nurşah Ören isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurşah Ören bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurşah Ören ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nurşah Ören hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Nurşah Ören hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nurşah Ören hangi sigortaları kabul ediyor?Nurşah Ören tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.