Samsun, İlkadım
b....o
2 dişime yapılan kanal tedavisi sürecinden son derece memnun kaldım. Oğuzhan beyin bilgi ve tecrübesi, hastaya yaklaşımı ve işlem sırasındaki titizliği gerçekten takdire değerdi. Tüm süreç oldukça konforlu ve güven vericiydi. Alanında başarılı bir hekim arayanlara gönül rahatlığıyla öneririm.
• Oğuzhan Yalçın Muayenehanesi • Diğer •
L
la...i
BENIM 3 TANE DISIMI YAPTI COK MENMUNUM 1 KANAL 2 DOLGU HIC KIRILMA HIC BIRSEY 2 SAAT UGRASTI COK KIBAR HERKEZ GONULUNCE GIDEBIR
• Oğuzhan Yalçın Muayenehanesi • Diğer •
Ş
şu...
Merhaba . Oğuzhan Yalçın benim çekilme noktasına gelen dişimi 1.5 saat ayırarak özenle kurtardı, işini profesyonelce yapan genç bir doktor . Gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz
• başka bir yer • Diğer •
Oğuzhan Yalçın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oğuzhan Yalçın, Endodonti.
Oğuzhan Yalçın adresi nerede?Oğuzhan Yalçın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Samsun İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oğuzhan Yalçın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oğuzhan Yalçın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Oğuzhan Yalçın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oğuzhan Yalçın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oğuzhan Yalçın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oğuzhan Yalçın hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Oğuzhan Yalçın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.