• Ş

Celil hocam mesleğinde ck başarılı, guleryuzlu, cana yakın, hastaya güven veren bir hocamız, 24 Kasım'da bel fıtığı ve kanal darlığı tam kapalı ful endeskop ameliyatı oldum, ameliyattan bir saat yürüdüm . 2_3 gün sonra normal hayatına dönmeye başladım, ALLAH ondan razı olsun, tek bir ağrı sızı çekmeden hayatıma geri döndüm, çalışma ekip arkaslarida çok guleryuzlu ve ilgilerini hiç eksik etmediler, rahatsizligi olan herkez tereddüt etmeden celil hocamla iletişime gecebilir,

• Tuzla Gisbir Hastanesi Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı  •

Kalpal tüpel sendromu rahatsızligim icin kendisine başvurdum .Ameliyattan çok korkmama rağmen güleryüzü ve profesyonelligi ile başarılı şekilde atlattık.
    Hiç tereddüt etmeden kendisine başvurabilirsiniz çok iyi bir insan çok da disiplinli bir hekimdir .

• Tuzla Gisbir Hastanesi Randevu  •

• Ü

Sağ kolumda yaşadığım ve günlerce geçmeyen uyuşma sebebi ile hocamı ziyarete gittim. Kendisinin tetkikleri sonrasında Cubital tunnel syndrome teşhisi konuldu. Bu süreçte hasta psikolojisinden anlayan, hastası ile aynı dili konuşabilen bir hekim ile karşılaşmış olmak büyük şanstı. Kendisinin önerileri doğrultusunda cerrahi müdahaleye ihtiyaç kalmadan günlük hayatımı ağrısız, sorunsuz devam ettirebileceğim iyileşmeyi yakalayabildik.

• Tuzla Gisbir Hastanesi Diğer  •