Psk. Ömer Ekinci

Psikoloji · Daha fazla

Diyarbakır 1 adres

1978 Diyarbakır doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Mersinde tamamladım. 2004 yılında Dicle Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum. İlk mesleki deneyimim Türkiye Kızılay Derneği afetlerde psikososyal destek biriminde  travma alanında gerçekleştirdim. Sonrasında 2006-2009 yılları arasında askerlik görevimden sonra Adalet Bakanlığı Diyarbakır Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde madde bağımlısı olan suçluların rehabilitasyonunda kamu personeli olarak görev  aldım. 2009-2015 yılları arasında mesleğimde daha farklı çalışma alanlarında olma isteğiyle kamu görevimden istifa ederek serbest olarak çalıştım. 2015 yılından itibaren diyarbakır il sağlık müdürlüğü ve bağlı hastanelerinde psikolog olarak görev yapmaya devam etmekteyim. Mesleki ilgi alanlarım: Aile Danışmanlığı, Travma sonrası stres bozukluğu, Depresyon, Anksiyete Bozuklukları, Cinsel İşlev Bozuklukları.

Yetişkin
Çocuk

@diyarbakirterapist

Diyarbakır-Şanlıurfa Yolu, buğdaycılar plaza A blok kat 6 no 51, Yenişehir, Diyarbakır

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Ömer Ekinci adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle