0850… Ücret öğren

Diş hekimliği mesleğine olan tutkum, estetik ve fonksiyonu bir araya getirerek hastalarımın yaşam kalitesini artırma vizyonuyla başladı. Lisans eğitimimi İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde başarıyla tamamlayarak mezun oldum.

Akademik ve klinik becerilerimi derinleştirmek amacıyla uzmanlık eğitimimi, 2020-2023 yılları arasında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı’nda gerçekleştirdim. Bu süreçte protetik rehabilitasyonlar, estetik diş hekimliği ve implant üstü protezler gibi alanlarda geniş çaplı bir deneyim kazandım.

Uzmanlık unvanımı aldıktan sonra da aynı kürsüye olan bağlılığımı sürdürerek, 2025 yılına kadar Aydın Adnan Menderes Üniversitesi bünyesinde Uzman Diş Hekimi olarak görev aldım. Bu süreçte hem karmaşık vaka yönetimlerinde bulundum hem de güncel tedavi protokollerini klinik pratiğime entegre ettim.

Yetişkin
Çocuk

Protetik Diş Tedavisi Randevusu

• Sigortası olan hastalar

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Dt. Ömer Faruk Turanoğlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle