Radyoloji · Daha fazla

Kayseri 1 adres

Uzm. Dr. Ömer Öztürk, 1985 yılında Adana Erkek Lisesi’nden mezun olduktan sonra, tıp eğitimine Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde devam etmiş ve 1991 yılında mezun olmuştur. 1997-2001 yılları arasında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Radyoloji alanında uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. Mesleki kariyeri boyunca Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Özel Melikgazi Hastanesi ve Kayseri Kızılay Hastanesi gibi sağlık kurumlarında görev yapmıştır. Göğüs kanseri, karaciğer kanserleri, böbrek ve safra kesesi hastalıkları başta olmak üzere pek çok alanda tanı ve görüntüleme konusunda deneyim sahibidir. Şu anda Kayseri'de hizmet vermektedir.

Uzm.Dr. Ömer Öztürk

Şeker Mahallesi, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı, No:62 F, (Şehir Hastanesi Karşısı), Kocasinan, Kayseri 54050

• Sigortası olan hastalar

Radyoloji Randevusu

Şeker Mahallesi, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı, No:62 F, (Şehir Hastanesi Karşısı), Kayseri

• K

Ömer hocama bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine meme ultrasonum için gittim. Detaylı açıklaması , mesleğindeki deneyimi ve bilgisiyle çok iyi bi doktor. Muayene sırasında her şeyi detaylı açıkladığı için aklınızda soru işareti kalmıyor. Kesinlikle kayseride tavsiye edebileceğim bir doktor.

• Uzm.Dr. Ömer Öztürk Meme Ultrasonu  •

• Z

Ömer Hocamla babamın hastalığı dolayısı ile tanıştık kendisinden önce birçok doktor görmemize rağmen kesin bir teşhis konulamamisti Ömer Hocam ilk randevumuzda teşhisini koydu ve tedaviye başladık. Ayrıca bilgisinin yanında samimi ve içten bir hekim böyle hekimlerimizin çoğalması dileğiyle.

Uzm. Dr. Ömer Öztürk

güveniniz için teşekkür ediyorum.
    Her hastamı bütün olarak değerlendirip sonuç odaklı yaklaşıyorum.
    Tekrar geçmiş olsun, şifalar diliyorum babanıza

Kendim ve oğlum için başvurdum. Oğlumun boynunda kırıklar oluşmuştu, benim de lezyonum vardı bu sebepten dolayı görüştük. Cemal hoca bence radyoloji alanında çok iyi bir doktor. Bunun dışında insanlık olarak da inanılmaz verici bir hekim. Herkes doktor olabilir ama hekimlik bir sanat. Ömer Bey hem hekim hem doktor. Sadece bilgi birikimi olarak değil insanlığı çok özel. Karşısındaki insanla empati kurabiliyor. Gayretli bir doktor. Bu işi sadece iş olarak yapmıyor, yaşam felsefesi gibi bir şey. İnsana güzel kapılar açıyor, hep yanımda hissediyorum. Bir sıkıntım olunca gönülden yardım edeceğini biliyorum.

•  •

Tiroid için farklı doktorlara gittim, her şey yolunda dediler. Sonra Ömer Hoca'ya başvurdum. Muayene etti, sonuçları beğenmedi, biyopsi yaptı. Biyopsi sonucunda tiroid kanseri teşhisi koydu. Beni hemen cerraha yönlendirdi, ameliyatımı oldum. Rutin kontrollerime Ömer Hoca ile devam ediyorum. İlgili, alakalı ve olağanüstü bir hoca. Kayseri için büyük bir kazanç. Karın ağrısı için gittim, hemen baktı, bağırsak tıkanması dedi. Sıvı tedavisi gördüm. Ömer Hocamdan kesinlikle memnunum. Gözüm kapalı güveniyorum. 16 senedir kendisini tanıyorum. Koşulsuz şartsız herkese tavsiye ederim.

•  •

Mesleğinin aşığı bir insan. Hekimden önce insanlık olarak çok ilgili bir doktor. İnsanlara çok yardımcı oluyor, kıymetli bir insan. İlk eşim göğüs kanseriydi ve vefat etti. Birçok doktor tespitini yapamadı, sadece kendisi yaptı. Kibirli egolu bir doktor değil. 25-30 yıldır kendisini tanıyorum. İnsani ve mesleki boyutu çok iyi. Böyle insanların sayıları çoğalsın. Doğuştan tek böbrekliyim, bu sebepten dolayı rutin kontrollere gidiyorum. İkinci eşimin göğsünde de kist var, devamlı kontrol altında ama korkulacak bir şeyin olmadığını söyledi. Gerçekten hem hekim hem insan.

•  •

Ömer bey harika bir doktor mutlaka görüşülmesi fikir alınması gereken bir hekim başka hastanede muayene oldum usg ve mamagrofim normal çıktı ama doktor beyin muayenesinde erken dönem iyi huylu bir tümör farkedildi onun sayesinde tedavisi ve ameliyatımı oldum iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi elinize emeğinize sağlık hocam

Uzm. Dr. Ömer Öztürk

Değerli yorumunuz ve güveniniz için teşekkür ederim, çalışma motivasyonumuzu arttırdınız Erken tanı ve doğru yönlendirme her zaman en önemli adım. Geçmiş olsun, sağlıklı günler dilerim

• T

Meme kontrolü için başvurdum. Kontrol sonrasında herhangi bir sorun çıkmadı. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Her şeye detaylı bir şekilde bakıyor ve açıklıyor. Ömer Bey çok ilgili bir doktor. Aklımda hiçbir soru işareti kalmıyor, güvenilir bir hekim.

•  •

Uzun süredir kendisini tanıyorum. Ultrason, tomografi, vb. çekimleri için kendisine gidiyorum. Çok ilgili, bilgili ve tecrübeli bir doktor. Güler yüzlü bir doktor. Ne zaman yazsam ve arasam cevap verip yönlendiriyor. Kendisinden başka kimseye gitmiyorum. Farklı bir doktor beni fıtık için ameliyatına alacaktı, hemen kendisine gittim. Kendisi fıtık bile görmedi. Teşhisleri çok iyi, güvenilir bir doktor.

• H

Meme ultrasonu için başvurdum. Klinik bilgisi ve radyolojik açıdan görüş açısı çok iyi. Hastasının psikolojisini çok iyi anlıyor. İleri boyutunu anlatıyor. Ömer Bey inanılmaz, konuşulmaz, tartışılmaz bir hekim, çok memnun kaldım kendisinden. Farklı bir hastanede kanser olabilir dediler. Herhangi bir sorun çıkmadı, takipli hastasıyım.

Uzm. Dr. Ömer Öztürk

değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum.
    Böyle yorumları okuyunca daha da motive oluyoruz.

Çok ilgili,guler yüzlü ve açıklayıcıydı.farkli bir hastanede boyun usg çekildim ve biyopsi yapılması istenildi ama omer hocama geldim bana boyun usg ve doppler usg bakip muayenesinde bir sıkıntı olmadığını biyopsi gerekmediğini söyledi ve gereksiz biyopsisiden kurtardı.omer hocamdan çok memnun kaldım çok ilgiliydi allah kendisinden razı olsun

• Uzm.Dr. Ömer Öztürk Boyun Ultrasonu  •