- Diş eti çekilmeleri
- Gingivitis
Diş Hekimi Randevusu
Periodontoloji Randevusu
Doç. Dr. Önder Gürlek Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
İmplantoloji
Doç. Dr. Önder Gürlek Muayenehanesi
Mansuroğlu mah. 288/3 sokak Selvili 2 apt. no:3 B blok d:3, Bayraklı, İzmir 35535
ef...w
Eşim, kızım ve ben maaile ağız ve diş sağlığı konusunda aldığımız destek ve hizmetten çok memnun kaldık. Özellikle 8 yaşındaki kızımın tedavilerinde koltuğa defaten korkmadan oturması tamamen hekimlerinin yaklaşımı ile ilgiliydi ve çok başarılıydı. Son teknolojiler ile donatılmış klinikler, her biri alanında uzman hekimlerin kendi konularında özelleşmiş ve güncel tıbbi ekolleri takip eden hizmeti, tüm çalışanların aile ortamı gibi samimi yaklaşımı ve pırıl pırıl bir ortamda haftalarca hizmet aldık; kendimizi emin ellerde hissettik. Herkese de tavsiye ederiz.
• Doç. Dr. Önder Gürlek Muayenehanesi • Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) •
O
o.....
Önder Bey'in kliniğinde birçok işlem yaptırdım. İmplant, sinüs lifting, onlay, dolgu, diş taşı temizliği vs. Her bir işlemde yaklaşım hep hasta için en iyi çözümü uygulamak adınaydı. Hangi işlemin neden gerektiği çok güzel açıklanıyor. Tedavi süreci yakından takip ediliyor. Küçük ayrıntılara bile çok dikkat ediliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
• Doç. Dr. Önder Gürlek Muayenehanesi • Diğer •
Z
ze...a
Kendimde bir hekim olarak uzun araştırmalarım sonucunda Önder GÜRLEK hocama ulaşabildim.Pek çok diş hekimi görüşmelerim oldu ve ameliyatsız çözümüm olmayacağı konusunda beni yönlendirmiş iken Önder hocamın tedavisi ve tecrübesi bana çare oldu..implant tedavilerim ve diğer tedavilerim sorunsuz bir şekilde gerçekleşti.Bütüncül bakış açısıyla hastanın sağlığı ve memnuniyetine öncelik veren Önder hocam nadir karşılaştığım hekimlerden birisidir.Öncelikle kendisinin ve ekibinin herzaman güleryüzlü sabırlı açıklayıcı tutumundan ötürü minnettarım.Alanında oldukça uzmanlaşmış eğitime önem veren ve teknolojik gelişmeleri oldukça yakından takip edip hastalarına uygulayan mükemmel bir hekimdir.Kendisinin ve ekibinin çalışkanlığını takdir ediyorum ve bir hekim olarak kesinlikle tavsiye ediyorum .
ay...l
Tranvalı ön diş sürecimde çok iyi ilerleme sağladık birinin tavsiyesi ile tanışmıştım önder beyle en ağır kemik ameliyatımı hiç sorunsuz atlattım ortodontik tedavi sürecim yaklaşık 2 sene sürdü implant ameliyatım hiç sıkıntısız gelişti çok memnun kaldık. Bütün çevremiz ve ailemiz doktoru önder bey oldu
su...
Bir dişimin kaplamasının kırılması sonucu ablamın tavsiyesi üzerine Önder Bey'e gittik. Kaplamaların eskidiğini ve 10 yılda bir yenilenmesi gerektiğini söyledi. Kaplama işlemine başlamadan önce diş etlerimin hastalıklı olduğunu ve tedavi edilmesi gerektiğini söyledi. Diş etlerimin hastalıklı olmasının sebebinin dişlerimi yanlış fırçalamam ve diş fırçası seçiminin yanlış olduğunu, doğru diş fırçalama yöntemini ve doğru diş fırçasını öğrendim. 8 tane dolgu 4 implant yapıldı. İmplant işlemi çok rahat ve kolay geçti. Önder Bey'in eli çok hafifti. Damaklar iyileşmeden kaplamaları takmaması iyi bir diş hekimi olduğunu gösteriyor. Damaklar iyileşince kaplamaları taktı. Çok memnun kaldım. Yaklaşık 9 ay sürdü. Herkese tavsiye ederim. Önder Bey ve çalışanları ilgili ve güler yüzlülerdi.
• Doç. Dr. Önder Gürlek Muayenehanesi • Diş Kaplama •
ni...̇
Ekim ayında kanal tedavili ön dişimin kırılması sonucu gittiğim Diş Hekim’inin tavsiyesiyle Önder Bey'den randevularının dolu olmasından dolayı randevu oluşturamadım.Bu nedenle her ne kadar takipçi sayısının oldukça fazla olması nedeniyle dönüş yapamayacağını düşünsem de, sosyal medya platformu üzerinden Önder Bey'e"Bu mesajımı görür de bana cevap verirseniz bu da benim hayattaki şansım diye düşüneceğim" diye yazarak bir mesaj gönderdim ve o da benim sağlık sorunum ile ilgili hayattaki şansım oldu ve olabilecek en hızlı bir şekilde bana dönüş yaparak dişimin tedavisi başlattı.Tedavim süresince ve sonrasında kendisinin ve ekibinin, profesyonelliği ve verdikleri güvenle tüm kaygı ve korkularımdan beni arındırarak hiçbir sorun yaşamamamı sağladı.Ayrıca kendisinin titizliği ve yetkinliği sayesinde implant tedavili dişim gerçek dişlerimden kesinlikle ayırt edilmiyor.Kendisinin içine sinmeyen hiçbir şeyi hastalarına uygulamadığı için üst seviyede bir tedavi yürütmektedir.
Y
y.....
Önder Hocam 20 senelik amalgam dolgumu özel bir yöntemle çıkararak, çatlamış olan dişimi ve çürükleri temizleyip yeni bir diş yaptı. Daha öncesinde İstanbul'da gittiğim kliniklerde amalgam dolgumda çürük olmadığı söylenmişti, ancak Önder Bey fotoğrafını gösterince çürüğün bayağı ilerlemiş ve gözden kaçırılmış olduğunu gördüm. Onun dışında yine 15 sene önce başka bir hekim tarafından yapılan operasyondan kalan ve diş etimden temizlenemeyen diş iplerini de temizledi. Olumlu yorumları görüp randevu almıştım, çok doğru bir karar vermişim, elinize sağlık Hocam.
• Doç. Dr. Önder Gürlek Muayenehanesi • Diş Dolgusu •
30 yaşında diş eti çekilmesi rahatızlığı olan biriyim. Ön dişlerimde hareketlilik ve tüm diş etlerimde gözle görünür bit diş eti kaybım söz konusu. Daha önce gittiğim periodontist yalnızca röntgen görüntüsünü inceleyerek dişlerimin 50 yaş civarında olduğunu ve diş kaybı riskim olduğunu söylemişti. Fakat Önder hoca bunun tam aksini söyleyip yaptığı açıklamalarla içimi önce rahatlattı sonrasında ise yaptığı işlemin başarısıyla fikirlerini destekledi. Kendisine SDG tedavisi oldum. Gayet kısa süren ve başarılı bir operasyon geçirdim. Takip eden günler operasyonun doğası gereği biraz zordu fakat 3 gün içinde toparladım. Operasyon öncesi ve sonrasında da Önder hoca çok destek oluyor. Hem bilgisi hem de Açıklama tarzıyla farkını ortaya koyuyor. Buna ek olarak muayehanesi ve çalışma arkadaşları takdire şayan. Herkes kibar ve ilgili, ortam tertemiz ve eksiksiz. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
• Doç. Dr. Önder Gürlek Muayenehanesi • Diş Eti Ameliyatı •
i.....
Eşimin üst dişlerinde sorun vardı, tavsiye üzerine Önder beyin kliniğine gittik.İmplant yapılmasına karar verildi. Uygulama son derece profesyonel şekilde yapıldı, sonuç o kadar iyiydi ki; alt çeneye de müdahale zorunlu hale geldi, onlara da implant planlandı. Böylece hem alt, hem üst tüm ağız mükemmel bir şekilde yenilendi.
Bu sürede eşimin ağzı geçici dişler sayesinde boş kalmadı, hatta geçiciler bir kaç kez kırıldı ama güler yüzle hemen yenilendi.
Bu esnada bana yıllar önce yapılan implantlarda sorunlar başlamıştı, Önder bey büyük bir ustalıkla eski implantlara yeni bir protez yaparak benim sorunumu da çözdü.
Bu süreç biraz uzun sürdü ama her gidişimizde Önder bey tarafından son derece güler yüzle ve dostça karşılandık, her defasında bilgi birikimini nasıl maharetle kullandığına tanık olup ülkemiz adına umutlandık.• Doç. Dr. Önder Gürlek Muayenehanesi • Cerrahi İmplant •
di....
İmplant sürecim çok rahat geçti. ağrı kesici bile kullanmadım. son derece titiz çalışıyorlar.
• Doç. Dr. Önder Gürlek Muayenehanesi • Cerrahi İmplant •
Önder Gürlek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Önder Gürlek, Periodontoloji, Diş Hekimi. Size Önder Gürlek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Eti Ameliyatı, İmplant, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Eti Hastalıkları Tedavisi, Normal Randevu, Periodontoloji, İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri, Diş İmplantı, Diş Dolgusu, Estetik Dolgu.
Önder Gürlek adresi nerede?Önder Gürlek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu mah. 288/3 sokak Selvili 2 apt. no:3 B blok d:3 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Önder Gürlek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Önder Gürlek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Önder Gürlek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Önder Gürlek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Önder Gürlek hangi dilleri konuşuyor?Önder Gürlek ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Önder Gürlek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Önder Gürlek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Önder Gürlek hakkında ne düşünüyor?Toplam 88 hasta / danışan, Önder Gürlek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.