Psikolog Onur Emiri, lisans eğitimini İzmir Bakırçay Üniversitesi Psikoloji lisans programını tamamlayarak kendini geliştirmeye büyük özen göstermiştir. Zorunlu Stajını Ulusal Staj Programı kapsamında kabul alarak Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlamıştır.
Serter Akbuz Özel Eğitim ve Rehabilistasyon Merkezi ve Uşak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde Gönüllü Stajyer olarak kendini geliştirmeye devam etti. Bu süreçte Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), Aile Danışmanlığı, Oyun Terapisi, Cinsel Terapi, Sporda Psikolojik Performans Danışmanlıığı gibi farklı terapi alanlarında eğitimler alarak, psikolojik danışmanlık alanındaki bilgi ve becerilerini geliştirmiş ve genişletmeye ve gayret göstermeye devam etmektedir. Bireysel, Yetişkin, Çocuk Ergen Psikolojik Danışmanlık hizmeti vermektedir.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu ,
Ebeveyn Danışmanlığı
Spor ve Egzersiz Psikolojisi
Ön Görüşme
e....a
Kpss sınavı sürcinde sınav kaygım için seans alıyordım.Sayesinde sınavı rahat şekilde geçirip atandım.
Ç
ç.....
Eşimle boşanma raddesine getiren temizlik takımtımdan kurtulmamı sağladı. Onur bey her seansta güler yüzlü ve ilgiliydi.Kendimi psikoloğa gitmiş gibi değil arkadasımla konusuyormuş gibi hissettim .
a....ç
Onur Bey, profesyonellik ve titizliği ile okb sürecimi titizlikle ele aldı. Birçok psikologa gitmiştim öncesinde, ilk defa verim aldım. Başarılarınız daim olsun.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
f....i
Onur Beye öfke problemlerim için başvurdum. Bu süreçte Onur Bey hem destekleyici hem de öğrettiği teknikler sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum. Psikolog görüşmesi yapmak istiyorsanız Onur Beyi tercih edebilirsiniz.
h....ş
Ailevi sıkıntılarım nedeniyle psikolojik danışmanlık almak istiyordum internetten Onur Beyi araştırıp buldum. Kendisiyle güzel bir süreç ilerletiyoruz. Beni yargılanmadan dinleyen ve iletişimi kuvvetli bir psikolog. Onur beyden danışmanlık almanızı öneririm.
f....a
Onur beyle süreci çok iyi yürütüyoruz kendimi mutsuz ve huzursuz hissediyordum şuan daha iyiyim ve Onur beyin süreci güzel bir şekilde yönetmesiyle birlikte kısa bir sürede sonuç verdi.
Ö
ö....y
Onur Beyle görüşmeler sayesinde kendimi daha iyi tanımaya başladım farkındalık kazandım bu da bana iyi geliyor kendimi daha iyi hissediyorum.
f.....
Onur Beyin sakin sabırlı ve anlayışlı yaklaşımı bana güven veriyor. Kendimi rahatça ifade edebildiğim, yargılanmadığımı hissettiğim bir ortam sunuyor.
Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.
Onur beyden önce 2 psikologa gitmiştim. Birilerine içsel meselelerini anlatmak benim için zor oluyor. Yine çekinmiştim aslında ama Onur Bey o kadar profesyonel ki terapiye ne zaman başladığımızı bile anlayamadan içimi dökerken buldum kendimi. Yaklaşımı çok iyiydi. Sonunda psikolojik danışmanımı buldum iyiki varsınız
Ö
ö....k
Özgüven problemlerim vardı insan ilişkileri konusunda hep bir adım geri durardım Onur Beyin iyi bir dinleyiciliği ve empati duygusuyla yaklaşması ve süreçleri güzel şekilde yönetmesi sayesinde insan ilişkilerimi güçlendirdim ve özgüvenimin yerine geldiğini hissettim bu yüzden kendimi daha atılgan ve dışadönük hissediyorum
Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.
Onur Emiri isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onur Emiri, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Onur Emiri tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme, Online Terapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Cinsel Terapi, Beck Depresyon Ölçeği, Oyun Terapisi, Normal Randevu.
Onur Emiri adresi nerede?Onur Emiri şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi Atapark Meydanı 3D D Blok Kat: 1 Daire:3 Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onur Emiri isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Onur Emiri uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Onur Emiri isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Onur Emiri, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Onur Emiri isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onur Emiri tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Onur Emiri hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Onur Emiri hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.