Dr. Osman Pirhan , Kardiyoloji Uzmanı olarak 1977 yılında Kırşehir’de doğan Uzm. Dr. Osman Pirhan, ilk, orta ve lise öğrenimini Yozgat’ın Yerköy ilçesinde tamamladı. 1994 yılında başladığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2000 yılında mezun oldu. Meslek hayatına Siverek Devlet Hastanesi’nde başladıktan sonra, 2004 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Kliniği’nde uzmanlık eğitimine başladı ve 2009 yılında Kardiyoloji uzmanı oldu.

Mecburi hizmetini Iğdır Devlet Hastanesi’nde tamamladıktan sonra, İstanbul Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yaptı. Burada girişimsel kardiyoloji alanında çalışmalarda bulundu; koroner balon ve stent işlemlerinin yanı sıra ritim bozuklukları, kalp pili uygulamaları ve elektrofizyoloji üzerine klinik deneyimler edindi.

Akademik alanda çeşitli ulusal ve uluslararası dergilerde makaleleri yayımlandı.

Doktor Muayenehanesi

• D

İyi bir kardiyoliloji doktoru arayisindaysaniz Osman bey çok ilgili ve iyi bir doktor .Sizi dinliyor sakinlestiriyor kalp falan kalmiyor :) Ben 22 yasindayim bu zamana kadar kalbimde problem olduğunu bilmiyordum ya da gittiğim doktorlar farklı yönlendiriyordu keşke zamanim olsaydi ve tam teşekküllü muayeneyi osman beye olsaydım öğrenci olduğum için olamadim.

•  •

Profili düzenle veya yönet