Ozan ODABAŞ 14 Kasım 1994 tarihinde Gümüşhane’de doğdu. İlköğretim-Ortaöğretim ve Liseyi burada tamamladı. Üniversite sınavında Gümüşhane ili birincisi olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne başladı.2019 yılında tamamladığı Tıp eğitimi ardından İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’nde göreve başladı. 2023 -2024 yılları arası asistanlık eğitimini İzmir Şehir Hastanesinde tamamlayarak Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı unvanını aldı. Uzmanlık tezi olarak ‘Ektopik Gebelik Tedavisinde Medikal Tedavi Başarısını Öngörmek İçin Karar Destek Sistemi Geliştirilmesi’ adlı yapay zekanın tıpta kullanılması alanında çalışma yürüttü.
Aynı yıl Kars Harakani Devlet Hastanesinde devlet hizmet yükümlülüğü görevine başladı ve halen devam etmektedir.
Mesleki İlgi alanları arasında: Gebelik takibi, Vajinal ve Sezaryen doğum, İnfertilite (Kısırlık) tedavisi, Jinekolojik ameliyatlar (Vajinal, Laparoskopik(Kapalı yöntem) ve V-NOTES), Genital estetik, Menopoz yönetimi ve Cinsel sağlık yer alan Dr. Odabaş’ın yerli ve yabancı dergilerde yayımlanmış birçok makalesi bulunmaktadır.
Dr. Odabaş’ın hekimlik anlayışında hasta memnuniyeti, empati ve güven duygusu temel taşları oluşturur. Modern tıp teknolojilerini kullanarak bilimsel rehberler ışığında her hastaya özel, etik ve güncel yaklaşımlar sunmaya özen göstermektedir.
Kadın sağlığı ve doğum alanında bilgi almak ya da randevu oluşturmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kars Harakani Devlet Hastanesi

İsmail Aytemiz Bulvarı 55, Kars 36000

• D

İyi ki kendisiyle yollarımız keşisti gerek güler yüzlülüğü gerek anlayışlıgıyla dört dörtlük bir hekim kendisiyle olan randevularımda hep keyifle ayrılmısımdır dogumumda becerikli
    Elleri sayesinde çok güzel geçti bin kere Allah razı olsun

• Kars Harakani Devlet Hastanesi Randevu  •

Dünya tatlısı canımız doktorumuz :) kendisiyle hamileliğimi öğrendiğim gün tanıştık. 9 ay boyunca hem benim sorularıma verdiği cevaplarla,hem de kendi mesleki bilgileriyle içimi rahatlatarak çok rahat bi gebelik geçirmemi sağladı :) Doğumumun başladığı süreçte de anbean ilgilenerek bebeğime sağlıkla kavuşturdu. Eşimin görevi sebebiyle bulunduğumuz bu şehirde size rastlamak büyük şanstı.. İyiki varsınız bizim neşeli,güleryüzlü doktorumuz..

• Kars Harakani Devlet Hastanesi Diğer  •

• B

Hamileliğim boyunca takipli olduğum doktorum teşhis ve tedavi sürecini çok güzel anlatıyor bu sayede kendinizi güvende hissedebilirsiniz ilgili ve alakalı :)

• R

Gebeliğimi ilk öğrendiğimde bir arkadaşımın tavsiyesiyle Ozan hocaya muayeneye gittim. Daha ilk muayeneden gerek hastalarla olan iletişimi ve hastalara olan yaklaşımı gerekse empati yeteneği kendimi çok rahat hissetmemi sağladı. 9 aylık gebelik sürecimi kendisiyle tamamlamak istediğime karar verdim. Sonrasında her kontrolde sorduğum her soruya gayet ilgili ve çok yetkin bir şekilde cevap verdi. Bilgisi ve ilgisi, bütün sorularımı net bir şekilde cevaplaması kendimi çok güvende hissetmemi sağladı. Doğum sürecimde de beni çok rahatlattı ve sayesinde harika bir hamilelik ve doğum süreci geçirdim. Doğum öncesindeki desteği, rahatlatıcı tavrı bir hastanın bir hekimden beklediği kriterleri karşılar nitelikteydi. Kendisi bu süreçteki en büyük şansım oldu. İyi ki bu süreci Ozan hocayla geçirmişim. Ozan hocanın hastaları gerçekten çok şanslı

• Kars Harakani Devlet Hastanesi Randevu  •

Doğum ve ameliyat sürecimde gösterdiği özen, sakinliği ve tecrübesi sayesinde en zor anlarımı bile korkusuz ve rahat geçirdim. Her detayı titizlikle takip etmesi ve hastasına verdiği değer gerçekten takdire şayan. Kars Harakani Devlet Hastanesi böyle bir doktora sahip olduğu için çok şanslı. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.