Merhabalar.
Ben Psikolojik Danışman Özge ÇANKAYA. Lisans eğitimimi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde tamamlamış bulunmaktayım. Mezuniyetim sonrasında özel eğitim, danışmanlık merkezi, özel okul, kurs merkezi gibi birçok sektörde yer aldım. Sonrasında kendi danışmanlık merkezimi kurdum.
Oyun terapisi, kişilik envanteri, dikkat testi, terapi teknikleri vb. sertifikasyon programlarına sahip olup uygulayıcısı olarak meslek hayatıma devam etmekteyim.
Keşif yolculuğunuzun keyifli ve verimli bir süreç olmasını dilerim.

İstiridye Psikolojik Danışmanlık

Merkez Mahallesi Preveze Caddesi Cengiz Çakıroğlu İş Merkezi No:2/17 , Kocaeli 41650

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Dan. Özge Çankaya adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle