Muslihittin Mahallesi Rıfatayaydın caddesi Karakuş Apartmanı No:13/1, Muğla
Özge hanım seansa başladığımızda bize rahat hissettiren bir psikolog. Özge hanımla temizlik takıntım sebebi ile tanıştık ve seanlarımızı gerçekleştirdik. Öncesinde antidepresan ilaçları kullanarak başka bir yerde tedavi görüyordum ama kendisi beni Neurofeedback tedavisine yönlendirdi ve tedavim başarıyla sonuçlandı. Bana yardımcı olduğu her şey için teşekkür ediyorum.
• Psikolog Özge Karakuş • Diğer •
a....k
Özge hanım ile Muğla Yücelen Hastanesinde seansımızı gerçekleştirdik. Özge hanım son derece anlayışlı empati kurabilen odasına girdiğinizde kendinizi rahat hissedeceğiniz bir psikolog. Anksiyete problemim için gitmiştim diğer meslektaşları gibi beni depresanlara yöneltmedi bilakis mevcut kullandığım ilaçları bırakmam ve ilaçsız kalıcı tedavi konularında bana yol gösterdi. Kendileri ayrıca anksiyete dahil birçok rahatsızlık için Neurofeedback tedavisi uyguluyor. En kısa zamanda bu tedavi için de gideceğim. Tekrar teşekkürler Özge hanım iyi ki tanıştık sizinle.
• başka bir yer • Diğer •
Özge Karakuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Karakuş, Psikoloji.
Özge Karakuş adresi nerede?Özge Karakuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muslihittin Mahallesi Rıfatayaydın caddesi Karakuş Apartmanı No:13/1 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Karakuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özge Karakuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özge Karakuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Karakuş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özge Karakuş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özge Karakuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Özge Karakuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.