Yüksek başarı bursu ile kabul edildiği Sabancı Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden 2017 yılında mezun oldu. 2022 Ocak itibariyle İzmir Ekonomi Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı'nı tamamladı. Eğitimi süresince Prof. Dr. Kadir Özer'den Bilişsel Varoluşçu Terapi ve Dr. Öğretim Üyesi Yasemin Meral Öğütçü'den Bilişsel Davranışçı Terapi ekolleri kapsamında süpervizyon aldı. Hala Doç. Dr. Yasemin Meral Öğütçü ile süpervizyon sürecini sürdürmektedir. Yaklaşık 3 yıldır yetişkinlerle çalışmakta olup şu anda İzmir’de bulunan ve kurucusu olduğu Milen Psikoloji ve Danışmanlık Merkezi’nde online ve yüz yüze olarak hizmet vermektedir.

Görüşler

• N

Özge hanımla özellikle akademik olmak üzere kaygılarım üzerine çalışmaya başladık. Acil yardıma ihtiyacım vardı yoksa okulum çok fazla uzayacaktı. Seanslarımız beni akademik bir bataktan çıkardı diyebilirim. Daha sonra acil durum ortadan kalkınca hayatımın her alanı üzerine çalışma imkanı bulduk. Süreç çok güzel ilerliyor, geliştiğimi ve kendimi daha iyi tanıdığımı hissediyorum. İyi ki terapi almaya karar vermişim ve iyi ki Özge hanımla tanışmışım.

• R

Özge Hanım’la tanıştıktan sonra hayata karşı bakış açım değişti. Sırtımdaki yükleri hafifletmeme yardımcı oldu. Naif ve sıcak yaklaşımı ile kendimi açmama yardımcı oldu. Çok memnun kaldım ve memnun kalmaya da devam edeceğim

• D

Özge hanımla bir süredir seanslarımızı gerçekleştiriyoruz ve kendimdeki gelişmeyi ilk seanstan sonra bile görmeye başladım. Kendisi çok güleryüzlü sizin sorunlarınızla isteklerinizle ilgili biridir. Ben onunla yol almaktan çok memnunum kendisine rahatlıkla kendimi ifade edebiliyorum çünkü bu rahatlığı bana en başında hissettirdi. Seanslarımızdan sonra kendimi çok daha iyi hissettiğimi fark ediyorum. İlk başlarda acaba alsam mı diye düşündüğüm desteği iyi ki almışım diyorum. Destek almayı düşünenlere Özge hanımı tavsiye edebilirim.

• D

Özge Hocamla geçirdiğim 6 seans boyunca kaygılarımı nasıl azaltabileceğimize dair adımlar attık ve bu süreçte hem kaygılarımın hafiflediğini görmek hem de Özge Hocamın güleryüzü, ilgisi ve samimiyetiyle her seansın daha keyifli ve rahat geçmesini sağlıyor. Yardımları için teşekkür ediyorum.

• Y

Özge hanımla kaygılarım üzerine çalışıyoruz, guleryuzlu ve ilgili bir uzman. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

• başka bir yer Diğer  •

Özge hocamla sınav sürecinde tanıştım. Daha önce de baş etmekte zorlandığım takıntılı düşüncelerim sınav yaklaştıkça tavan yapmıştı. Her gün sıkıntıyla uyanıyordum ve gün içerisinde ağlama nöbetleri yaşıyordum. Özge hoca ile yaklaşık 6 7 seans çalışmamız sonucunda düşüncelerime kapılıp gitmemeyi ve zihnim daha sakinleşmiş bir şekilde sınava girmeyi başarabildim. İyi ki tanıdım. Teşekkür ederim.