- Alzheimer Hastalığı
Epilepsi Tedavisi
Epilepsi Testi
Felçli Hasta Takibi
Malatya Özel Egm Hayat Hastanesi
GON Blokaj (Oksipital Sinir Blokajı)
Karotis Ultrasonu
Malatya Özel Egm Hayat Hastanesi
Klinik Nörofizyoloji (Başlıca EMG ve Uyandırılmış Potansiyeller)
Migren Botoksu
Migren Tedavisi
MRI Değerlendirme
MS Takibi
Parkinson Takibi
s...
Ben Özge hocama kendi tercihimle gittim, şiddetli bir baş ağrısıyla başvurdum. Daha önce hastalığımın ne olduğu bulunamamıştı. Özge hocam MR istedi ve hastalığımı ortaya çıkardı. Miliyer tüberküloz hastasıyım şu an tedavimin 10. ayındayım, tedavim devam ediyor. Doktorumu tavsiye ederim.
b...
Özge Hanıma oğlumun amcası da epilepsi sebebiyle gidiyordu. Oğlumda da aynı rahatsızlık başlayınca biz de Özge Hanıma başvurduk. Bizimle ilgili oluşundan, prensipli çalışmasından çok memnunuz. Çevreme gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
d....d
Baş ağrısı ve sol tarafımdaki uyuşma şikayetiyle doktora gittim. Emar ve kan tahlilleri istedi. Vitamin eksikliğim olduğunu söyledi. Ailecek kendisine gidiyoruz. Bana vitamin takviyesi önerdi. Her zaman ulaşabileceğimiz bir doktor. Ailecek kendisinden memnunuz.
m...
Özge Hoca'ma optik nörit rahatsızlığımdan dolayı gittim. Beni büyük bir dikkatle dinledi ve ilgilendi. İşini severek ve özenle yapması bana inanılmaz güven verdi.
d....a
Şiddetli baş ve boyun ağrısı için gittim. İlaç tedavine başladık. Gerekli tüm tahlilleri ve emarımı istedi. 1 ay sonra kontrole gideceğim. Özge Hanım gerçekten çok ilgili, güler yüzlü bir doktor. Bu da hastaya yetiyor. İlaçlarımı yeni içmeme rağmen etkisini görmeye başladım, çok memnunum kendisinden.
m....a
Epilepsi hastasıyım. Bu sebepten dolayı başvurdum. Kendisinin kontrolü altında ilaç kullanıyorum. Uyguladığı tedaviden olumlu sonuç alıyorum. 3-4 yıl sonra bir nöbet geçirdim, ek ilaç daha ekledi. 5 yıldır hastasıyım. Bir şey olduğunda kendisine hemen danışabiliyorum. Her aradığımda ulaşabiliyorum, ilgili ve alakalı bir doktor.
Ş
ş....d
Uykusuzluk problemi için başvurdum. Stres ve anksiyete gibi sebeplerden dolayı olabileceğini söyledi. Yapılan tahliller neticesinde vitamin değerlerimde eksiklik varmış. İlaç tedavisine başladık. Olumlu sonuçlar almaya başladım. Doktor hanım çok tatlı, nazik ve ilgili bir hekim. Ben çok memnun kaldım.
hu....
1 yıldır baş dönmesi vardı , gitmediğim doktor kalmadı , en son duydum bir de şansımı doktor hanım da denedim , ayrıntılı muayenede etti , çekilen filmlere baktı , tedavi başladı , şimdi iyiyim , tavsiye ederim
• Malatya Özel Egm Hayat Hastanesi • Baş Dönmesi Değerlendirmesi •
m....ç
Oğlum epilepsi hastası, ilaç kullandığı halde nöbetleri devam ediyordu. Tavsiye üzerine gittim , tetkıklerimi tekrar yaptı , ilacımızı değişti , şimdi nöbeti yok . takibe gidiyoruz , mutluyuz çok şükür
• Malatya Özel Egm Hayat Hastanesi • Epilepsi Tedavisi •
a....e
Tavsiye üzerine şiddetli baş ağrısı şikayetiyle başvurdum. Elektrik çarpması gibi oluyordu. Verdiği ilaçlar sayesinde ağrılarım geçti. Muayene esnasındaki konuşması ve bana yardım etmesi sayesinde şu an gayet iyi durumdayım. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Hep hoşgörülü ve tatlı dille yaklaştı. Bu şekilde yaklaşımı olmasaydı belki böyle iyi sonuç alamazdım. Çok memnunum kendisinden.
Özge Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Yıldız, Nöroloji. Size Özge Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Karotis Ultrasonu, EEG (Elektroensefalografi), Epilepsi Tedavisi, Epilepsi Testi, EMG, MRI Değerlendirme, Klinik Nörofizyoloji (Başlıca EMG ve Uyandırılmış Potansiyeller), Felçli Hasta Takibi.
Özge Yıldız adresi nerede?Özge Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk (Kışla)Cad.No:37 Malatya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özge Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özge Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özge Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özge Yıldız hangi dilleri konuşuyor?Özge Yıldız ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özge Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Yıldız tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özge Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Özge Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özge Yıldız hangi sigortaları kabul ediyor?Özge Yıldız tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.