Merhaba ben Özgür Çağraş; İç Hastalıkları alanında hizmet vermekteyim. Hastalarımı Kahramanmaraş Nezip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası nda görmekteyim.
- Anemi
- Bağırsak Hastalıkları
- Böbrek Hastalıkları
- Mide Hastalıkları
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
İç Hastalıkları Randevusu
İnsülin Direnci Tedavisi
Mimarsinan Mah. Alaaddin Özdenören Caddesi, Kahramanmaraş 46050
- Sigortası olan hastalar
h....a
Uzun yıllardır bel ve bacak ağrısı şikayetiyle başvurdum Doktor Bey'e hastalığıma uygun tedavi yöntemi olan nöralterapi işlemini seanslar halinde uyguladı. Bunun yanı sıra diyetle destekleyerek fazla kilolarımdan kurtuldum düşmeyen şekerim düzene bindi ağrılarım dindi. Artık çok rahat yürüyebiliyorum geceleri uyutmayan ağrılarım yok. Bu süreçte aldığım hizmetten çok memnun kaldım. . Allah razı olsun
• başka bir yer • Diğer •
a....ö
Kronik kabızlığım vardı, bu sebepten dolayı başvurdum. Öncelikle ilaç tedavisi uyguladı, fayda göremedim. Daha sonra nöralterapi uyguladı. Diyet ve spor yaptım. Şu anda daha iyiyim. Gaz ve mide şikayetlerim vardı. Tedavisinden olumlu sonuçlar aldım. Boyun düzleşmem vardı, nöralterapi ile bu sorunumda geriledi. Genel anlamda fayda gördüm, bana iyi geldi. Özgür Bey'den memnunum. Karaciğer değerlerim yüksekti, bu konuda da yardımcı oldu. Bitkisel tedavi ve diyet uyguladık. Yardımı ile 17-18 kilo verdim.
s....ö
Halsizlik, baş ağrısı, kan değerlerimin düşüklüğü için başvurdum. Hocamın uyguladığı tedaviler ve tavsiyeleri sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum. Özgür Bey ilgili bir doktor. Gerçekten sıkıntımın ne olduğunu öğrenmiş oldum. Kan değerlerimde yükseldi. Çok memnunum kendisinden.
T
t ...y
Kan sonuçlarıma göre uyguladığı takviyeler ve verdiği tavsiyeler sayesinde başarılı şekilde zayıfladım. Özellikle Doktor beyin İnsülin direncime karşı başladığı takviye ile şeker isteğim çok çok azaldı.
• Kahramanmaraş Nezip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası • Randevu •
h....b
Sırt, boyun, diz ve baş ağrılarım için başvurdum. Tüm ağrılarım geçti, iğne tedavisi uyguladı. Tedavisinden ve kendisinden memnunum. Tekrar kendisine gitmeyi düşünüyorum. İlgili, alakalı, beyefendi ve kibar bir doktor.
Uzm. Dr. Özgür Çağraş
Teşekkür ederim görüşleriniz için.geçmiş olsun
f....d
Doktor beye minnettarım, mükemmel bir hekim. Her türlü desteği sağlıyor. Ben çok faydasını gördüm. İlgi ve alakası çok güzel. Şeker hastasıyım, bütün sürecimi takip ediyor. Uyguladığı tedaviden olumlu sonuçlar alıyorum. Her aradığımda ulaşabiliyorum, hekime tavsiye ederim. Ayrıca bana nöralterapi ve mezoterapi uyguladı, ağrılarım azaldı. Bu işlemleri de çok profesyonel yapıyor. El hassasiyeti de iyi, kendisini çok beğendim.
Uzm. Dr. Özgür Çağraş
Çok teşekkür ederim değerli görüşleriniz için çok geçmiş olsun
Ü
ü....a
Karaciğer yağlanması ve kaşıntılarım için başvurdum. Muayene etti, beslenme programı önerdi. Verdiği liste ve ilaçlarda faydasını gördüm. Memnunum kendisinden, ilgili ve alakalı bir doktor.
Uzm. Dr. Özgür Çağraş
Geçmiş olsun teşekkür ederim görüşleriniz için
i...
Şeker hastalığı teşhisi konulduktan sonra Dr. Özgür Bey'e gittim, bana ilaç yazdı. İlaçları kullanmaya başladıktan sonra kendimi iyi hissediyorum. Doktor kontrolü altında 12 gün insülin yaptım. İlk teşhis konduğunda şekerim 650 idi, şimdi 90 ila 150 arasında. Özgür Hocam'dan çok memnunum. Tavsiye ederim.
Uzm. Dr. Özgür Çağraş
Çok geçmiş olsun değerli görüşleriniz için teşekkür ederim
a...
Benim eşim yıllarca baş ağrısı çekti. Dr. Özgür Çağraş'a başvurduk. Özgür bey eşime nöral terapi uyguladı ve baş ağrısı geçti. Muteber bir doktor. İnsani yönü, bilgisi ve becerisi olan bir şahsiyet. Ülkemiz ve şehrimiz için bulunmaz bir insan. Eşim ve ben çok memnun kaldık. Var olsun, saygılarımla.
Uzm. Dr. Özgür Çağraş
Çok geçmiş olsun teşekkür ederim görüşlerinİz için
s...
Özgür Bey'in uzun zamandır hastasıyım. 16 yıllık bir hipotroid rahatsızlığım var, takibini yıllardır Özgür Hocam yapıyor. Kullanmam gereken ilaç dışında bana verdiği takviyeler, sağlıklı yaşam bilgileri ve tavsiyeleri gerçekten çok önemli detaylar. Sonrasında biz daha sormadan kontrol zamanımızı hatırlatması çok kıymetli. Kahramanmaraş için çok kıymetli bir değer hocam, tavsiye ederim.
Uzm. Dr. Özgür Çağraş
Çok teşekkür ederim geçmiş olsun
Özgür Çağraş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Çağraş, İç Hastalıkları. Size Özgür Çağraş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, İç Hastalıkları Randevusu, Abdominal Ultrasonografi, Dgk(Dışkıda Gizli Kan) Testi, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Esd (Sedimantasyon), Hemoglobin A1c(Hba1c), HIV Testi, Karaciğer Kan Testleri, Tam Kan Sayımı-Hemogram.
Özgür Çağraş adresi nerede?Özgür Çağraş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimarsinan Mah. Alaaddin Özdenören Caddesi Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Çağraş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Çağraş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özgür Çağraş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özgür Çağraş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özgür Çağraş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Çağraş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Çağraş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Çağraş hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Özgür Çağraş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özgür Çağraş hangi sigortaları kabul ediyor?Özgür Çağraş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Kahramanmaraş bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Kahramanmaraş bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Kahramanmaraş bölgesinde Generali Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Kahramanmaraş bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Kahramanmaraş bölgesinde Neova Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları