Histerosalpingografi (HSG)
Büyük Cami Mah. Zanaatkarlar Cad. No:2 Keşan, Edirne
Edirne Özel Keşan Tıp Merkezi
Büyük Cami Mah. Zanaatkarlar Cad. No:2 Keşan, Keşan, Edirne 22800
e....t
Edirne Keşan da yaşıyorum ve buraya Ankara'dan geldim. Hastane açısından sıkıntılı bir bölge keşan. Karamsarliğı ve psikolojik olarak çöküşü yaşadığım bir dönemde tavsiye üzerine Özkan hocamızı keşfettim. İlgisi, motivesi çok başka. 4 yıllık evliyim ve gebe kalabilmek adına bir çok doktora gittim gerek Ankara da gerek Kayseri'de fakat sadece ve sadece Özkan hocanın kliniğinden çıkarken derin bir oh çektim. Yüreğime adeta su serpti. Ben gitmeden önce çok yorum aradım fakat bulamadım. Düşünen birileri varsa yorumum yollarini aydınlatır inşallah ve Özkan hocayla yolunuz kesişir. Normalde hastaneden yahut klinikten çıkınca saatlerce telefondan araştırma yapardım bu sefer kendimi tamamen hocamizin uygulayacağı ve takip edeceği sürece bıraktım o güveni bana çok içten verdi. Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum.
• Edirne Özel Keşan Tıp Merkezi • Diğer •
Özkan Özverim isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özkan Özverim, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Özkan Özverim tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Özkan Özverim adresi nerede?Özkan Özverim şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyük Cami Mah. Zanaatkarlar Cad. No:2 Keşan Edirne
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özkan Özverim isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özkan Özverim online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özkan Özverim isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özkan Özverim bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özkan Özverim ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özkan Özverim hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Özkan Özverim hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.