2015 yılında Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Ata Sökmen Tıp Fakültesinden mezun oldum. 2017 de Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen Mezoterapi Sertifikasyon Programına katıldım. 2023 yılına kadar devam ettiğim Adana 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde görevimin ardından 2025 yılında Medikal Estetik üzerine çalışmalarıma devam ettiğim kendi kliniğimi kurdum. 2025 yılı Nisan ayında Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen Estetik ve Kozmetik Uygulamalar Sertifikasyon programını tamamladım.
Yetişkin
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dr. Özlem Arıkan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Özlem Arıkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Arıkan, Sertifikalı Medikal Estetik.
Özlem Arıkan adresi nerede?Özlem Arıkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- GÜZELYALI MAH. 81061 SK. BILIR APT Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Arıkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Arıkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özlem Arıkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Arıkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Arıkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar