Prof. Dr. Murad Atmaca' dan - Bilişsel Davranışçı Terapi
Prof. Dr. Gül Eryılmaz' dan - Aile ve Çift Terapisi eğitimlerini tamamlamış , çocuklarda ise Oyun Terapisini uygulama yetkinliğine sahiptir.
- Depresyon
- Sigortası olan hastalar
Cinsel Terapi
Evlilik Terapisi
Artos Psikoloji
İlk seansımdı ve iyi geçti . Daha da iyi olacağıma inanıyorum.
• Artos Psikoloji • Diğer •
ec...m
Özlem hanım sayesinde hayatımda çok fazla şey değişti beni anladığını sürekli hissettim. Kendimi değiştirmek ve kabullenmek için çok güzel yollar ve teknikler gösterdi hayatımı değiştirdi ve benim için bir dönüm noktası oldu Özlem hanımla tanışmam.
• Artos Psikoloji • Psikoloji Randevusu •
R
r.....
Çok tatlı ve güven veren birisi olan Özlem hanımla nisan ayında başladığım seanslarım sayesinde kendimi keşfetme yolunda olumlu adımlar attığımı görmeye başladım. Seanslardan sonra kendimi hafiflemiş ve daha mutlu hissediyorum. Özlem hanım sayesinde geçmişte yaşadığım olayların bugün ki bene etkilerini fark ettim. Göremediğim bir çok şeyi fark etmemi sağladı. Her seansta kendimi biraz daha tanıyorum. Özlem hanım sayesinde sevginin koşullu olmadığını ve insanın sevilmek için kendini yıpratmaması gerektiğini öğrendim. Daha öğreneceğim çok şey var ve henüz yolun başındayım ama bu yolda Özlem hanımla olmaktan çok mutluyum.
• Artos Psikoloji • Normal Randevu •
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim
Aralık ayından bu yana seanslara katılıyorum. Yas sürecimde destek ararken yollarımız kesişti; zamanla bu süreç, kendimle ve ilişkilerimle yüzleştiğim bir yolculuğa dönüştü. Yaşadığım her şeyi hiç yargılamadan dinlemesi bana güvenli bir alan sundu.
Sınır koyamadığım için ne kadar yorulduğumu, sevilmek uğruna kendimden nasıl vazgeçtiğimi fark ettim. Artık hislerimi ifade etmeyi, kendimi öncelemeyi ve sadece “iyi” olduğum için değil, olduğum hâlimle de sevilebileceğimi biliyorum. Profesyonel, sakin ve destekleyici yaklaşımı için minnettarım. Tüm kalbimle tavsiye ederim.• Artos Psikoloji • Psikoloji Randevusu •
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim
Özlem Hanım ile bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım ve kendimle ilgili problemleri çözmek adına ondan destek almaya başladım. Henüz yolun başında olmamıza rağmen, yönlendirmeleri ve tavsiyeleri o kadar pratik ve etkili ki her seanstan sonra kendimde somut bir ilerleme kaydettiğimi hissediyorum. Sabırlı,samimi ve profesyonel yaklaşımı bana süreçle ilgili inanılmaz bir güven veriyor. Şimdiden farkındalık ve huzur anlamında bana kattıkları için kendisine minnettarım. İlerleyen seanslarda çok daha büyük değişimler yaşayacağıma, kendimle barışabileceğime yürekten inanıyorum ve bu yolculuk için sabırsızlanıyorum.
g....g
Özlem hocamın verdiği güven ve sonsuz desteği ile çok iyi bir yol kat ettim, kendimdeki olumlu değişimleri gördükçe hayretler içerisinde kalıyorum bazen, yüksek bir kaygı ile başa çıkmaya çalışıyordum ve benim için imkansız gibi görünen engeller vardı, birlikte birçoğunu aştık ve aşmaya da devam ediyoruz , kendisi çok ilgili ve seans saatlerinde de çok esnek davranabiliyor. İyiki karşıma çıkmış Özlem Hocam.
es...a
Özlem Hanım ile tavsiye üzerine tanıştık. Kaygı ile ilgili problemlerim vardı. Terapi süresi boyunca yaşadığım farkındalıklarla günlük rutinimi daha kolay yaşar hale geldim. Çözümcül ve olayların merkezine odaklı iletişim tarzıyla içimi rahatlattı. Kendisiyle tanıştıktan sonra kendi yolumu bulma evresinde daha emin adımlarla ilerliyorum. Enerjisi ve naifliğine kocaman bir kalp bırakıyorum.
a....b
Yumuşak ve anlayışlı üslubuyla insanı rahatlatan bir doğası var. Doğru sorular sorarak doğru noktaları irdelemesi de birçok problemimi ve sebebini daha iyi anlamama yardımcı oldu. Terapinin farkındalık yaratıcı ve aydınlatıcı bir yanı var ve Özlem Hanım bunu sağlamayı başarıyor.
• Online Danışmanlık • Randevu •
d....k
Özlem Hanım'dan çok mutsuz ve çaresiz olduğum bir dönemde terapi almaya başladım. Önce kişisel terapi ile başladık. Özlem Hanım kendimi tanımama, içimdeki beni keşfetmeme, yapabileceklerimi ve sınırlarımı fark etmeme hem yardımcı oldu. Onun sayesinde aslında ne kadar güçlü olduğumu fark ettim. Çocukluktan kalan travmalarımı aşmamı sağladı. Görüşmelerimiz ilerledikçe kendisine olan güvenim daha da arttı. İletişimi çok kucaklayıcı ve anlayışlı olduğu için görüşmelerimizde her zaman kendimi güvende hissettim.
Daha sonra cinsel terapi ile devam ettik. Cinsellik benim için karanlık ve dipsiz bir kuyu gibiydi. Yaşadığım vajinismus sorunu ile ilgili bana bir yol haritası çizdi. Cinsellikle ilgili yanlış bilgilerimi düzeltti. Verdiği bilgiler, duyusal odaklanma ve egzersizler sayesinde vajinismus sorununu aştım. Sakinliği, yapıcı tutumu ve anlayışı sayesinde süreci sorunsuz bir şekilde atlattım.• Online Danışmanlık • Cinsel Terapi •
s...
Özlem Hanım'a İnternet üzerinden denk geldim. Sonrasında bilgi almak için aradım. Özlem Hanım ile konuştuğumda ses tonu ve konuşması kendimi yakın hissetmemi sağladı. Enerjimizin tuttuğunu hissedip ilk randevumu aldım.
Uzunca bir süredir ilişkilerimde yaşadığım problemler nedeniyle zorlanıyordum ve bu nedenle yardım almak adına başvurdum. İlk başta asıl sorunum olan İlişki Problemleri üzerinde çalışmaya başladık. Sonrasında da birçok konu üstünde çalışmaya devam ettik. Özlem Hanım'ın yaklaşımı ve tutumu işinde uzman olduğunu hissettiriyor. Aynı zamanda içten ve anlayışlı tavrı, kendimi güvende hissetmemde ve sorunlarımı daha kolay paylaşabilmemde büyük rol oynuyor. Psikolojik destek almak isteyen herkese Özlem Hanım'ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.• • •
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim
Özlem Aydemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Aydemir, Psikoloji. Size Özlem Aydemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Yetişkin Terapisi.
Özlem Aydemir adresi nerede?Özlem Aydemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şerefiye Mahallesi Hacıosman Sokak No:26/1 Turgay Apartmanı Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Aydemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Özlem Aydemir uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Özlem Aydemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özlem Aydemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Özlem Aydemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Aydemir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özlem Aydemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, Özlem Aydemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özlem Aydemir hangi sigortaları kabul ediyor?Özlem Aydemir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.