- Gelişim Bozuklukları
Evlilik Terapisi
Çocuk Gelişim Testi
Çözüm Odaklı Terapi
ez...i
Selen hanımla bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine görüştüm gerçekten o kadar çok güzel ilgilendi ve tavsiyeler verdiki kendimi boşluğun içinde hissediyordum beni o boşluktan kurtardı kendimi tekrardan sevmeyi denettirdiği için iyi ki yollarımız kesişmiş kendisi ile
Psk. Pınar Selen Yorgun
Ne mutlu sizlere iyi gelebildiysem. Sevgilerimle.
a....d
Panik atak hastasıydım herşeyi içime atıp bir anda hiç olmayacak olaylara çok fazla tepkiler gösterip sinir krizleri geçiriyordum ve sürekli her olayda kendimi suçluyordum , selen hanımı bi arkadaşımın tavsiyesiyle buldum, kendimle barışmamda ve artık insanları oldukları gibi kabul etmemde en büyük destekçimdi, yolunuz açık olsun selen hanım iyi ki varsınınız
Psk. Pınar Selen Yorgun
Ne mutlu sizlere iyi gelebildiysem. Sevgilerimle
Pınar Selen Yorgun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pınar Selen Yorgun, Psikoloji. Size Pınar Selen Yorgun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Evlilik Terapisi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Davranış Bozuklukları, Çocuk Gelişim Testi, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çift Terapisi, Oyun Terapisi.
Pınar Selen Yorgun adresi nerede?Pınar Selen Yorgun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hatay İskenderun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pınar Selen Yorgun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pınar Selen Yorgun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Pınar Selen Yorgun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pınar Selen Yorgun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Pınar Selen Yorgun hangi dilleri konuşuyor?Pınar Selen Yorgun ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Pınar Selen Yorgun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pınar Selen Yorgun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Pınar Selen Yorgun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Pınar Selen Yorgun hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Pınar Selen Yorgun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.