- Artikülasyon Bozukluğu ,
Kekemelik Terapisi
Koklear İmplant Rehabilitasyonu
Konuşma Terapisi
Ses Terapisi
Rabia hanıma internetten ulaştık. 9 yaşındaki oğlum K ve T seslerini birbirine karıştırıyordu. Online olarak terapiye başladık. Oğlum için birçok merkeze gittik fakat çoğuna gitmek istemediğini söyledi. İyi ki Rabia hanımla tanışmışız. Her terapi öncesinde oğlum büyük bir heyecanla bilgisayar başına oturuyor, çok eğleniyor. Rabia hanımın yol gösterici ve güleryüzlü tavırları bizi de çok memnun etti. Rabia hanıma teşekkür ederim bir kez daha
• Online Danışmanlık • Odyoloji Randevusu •
Uzm. Ody. Rabia Karcıoğlu
Güzel yorumlarınız teşekkür ederim
f.....
7 yaşında bir kızım var. Bazı harfleri çıkartamıyordu. Okulda okuma yazmaya başlamasıyla zorlanmıştı. Rabia hanım sayesinde kısa bir süre içinde bu harfleri kızım artık rahatlıkla söyleyebiliyor, okuma yazma sürecinde de problem yaşamıyoruz. Kendisine çok teşekkür ediyorum ve herkese tavsiye ediyorum.
• Online Danışmanlık • Odyoloji Randevusu •
Uzm. Ody. Rabia Karcıoğlu
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim
Rabia Karcıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rabia Karcıoğlu, Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları). Size Rabia Karcıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Odyoloji Randevusu, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, Gelişimsel Dil Geriliği Terapisi, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Alıcı ve İfade Edici Dil Değerlendirmesi, Ses Terapisi, Koklear İmplant Rehabilitasyonu, Beyin Sapı İmplantı Rehabilitasyonu, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Konuşma Terapisi.
Rabia Karcıoğlu adresi nerede?Rabia Karcıoğlu adresini belirtmedi. Rabia Karcıoğlu yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Rabia Karcıoğlu adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rabia Karcıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rabia Karcıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Rabia Karcıoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rabia Karcıoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Rabia Karcıoğlu hangi dilleri konuşuyor?Rabia Karcıoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Rabia Karcıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rabia Karcıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rabia Karcıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Rabia Karcıoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Rabia Karcıoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.