Ankara, Ankara
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
ay...r
Uzm Dr.Rahime hanım hem insan olarak hem de dr olarak çok iyi iletişime sahip alo doktorumla hep onu bulurum.doktorla iletişimim olmalı diyorsanız mutlaka bi görünün Rahime hanıma
fi...z
rahime hocam hem doktorluğu hem iletişimi mükemmel bir doktor tedavisi çok iyi herkese tavsiye ederim
Ö
öz...ı
iiBEN ZATEN BU TÜR MUAYENELERDE GERİLEN BİRİYİM YAKLAŞIMI ÖNEMLİ TABİ DOKTORUN RAHİME HANIMDA BENİ RAHATLATTI İLETİŞİMİNİ İYİ BULDUM
R
re...r
HER ŞEYDEN ÖNCE İYİ Bİ İNSAN..İYİ Bİ DOKTOR..İŞİNİ İYİ YAPIYOR..HASTALRINI ÖNEMSİYOR..
Rahime Bedir Fındık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rahime Bedir Fındık, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Rahime Bedir Fındık adresi nerede?Rahime Bedir Fındık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rahime Bedir Fındık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rahime Bedir Fındık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Rahime Bedir Fındık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rahime Bedir Fındık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rahime Bedir Fındık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rahime Bedir Fındık hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Rahime Bedir Fındık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları