İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Göğüs Hastalıkları uzmanlık eğitimimi tamamladım.
Halen Eskişehir Şehir Hastanesi'nde Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapmaktayım. Meslek hayatım boyunca tanı ve tedavi süreçlerinde güncel bilimsel yaklaşımları benimseyerek hastalarıma kanıta dayalı, güvenilir ve hasta odaklı sağlık hizmeti sunmayı amaçladım.
Uzmanlık eğitimim süresince yurt içi ve yurt dışında düzenlenen çok sayıda bilimsel kongre ve toplantıya katıldım; çeşitli ulusal ve uluslararası toplantılarda konuşmacı olarak yer aldım. Özellikle girişimsel bronkoloji alanında kendimi geliştirdim. Bronkoskopi ve endobronşiyal ultrasonografi (EBUS) başta olmak üzere tanısal ve girişimsel işlemler konusunda deneyim kazandım ve bu alanda ülkemizin önde gelen merkezlerinde eğitim alma fırsatı buldum.
Bunun yanı sıra interstisyel akciğer hastalıkları; özellikle idiyopatik pulmoner fibrozis, sarkoidoz ve hipersensitivite pnömonisi ile nadir kistik akciğer hastalıklarının tanı, tedavi ve uzun dönem takibi konusunda eğitim aldım ve bu hasta gruplarına yönelik poliklinik hizmeti verdim. Bu alandaki bilgi ve deneyimimi geliştirmek amacıyla ulusal ve uluslararası kongre, seminer ve eğitim programlarına düzenli olarak katılmaya devam etmekteyim.
Mesleki ilgi alanlarım arasında astım, KOAH, akciğer enfeksiyonları, akciğer nodülleri, akciğer kanseri, bronkoskopik işlemler, EBUS, interstisyel akciğer hastalıkları ve nadir akciğer hastalıkları yer almaktadır. Hastalarıma doğru tanı, güncel tedavi seçenekleri ve bireyselleştirilmiş bir yaklaşım sunmayı temel ilke olarak benimsiyorum.
- Akciğer Fibrozisi
- İdiopatik Pulmoner Fibrozis
- Sarkoidoz
- Akciğer Embolisi
- Pulmoner Hipertansiyon
Çavdarlar Sokak, Eskişehir
Eskişehir Şehir Hastanesi
Çavdarlar Sokak, Eskişehir 26080
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dr. Ramazan Eren adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Ramazan Eren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ramazan Eren, Göğüs Hastalıkları. Size Ramazan Eren tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Ramazan Eren adresi nerede?Ramazan Eren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çavdarlar Sokak Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ramazan Eren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ramazan Eren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ramazan Eren hangi dilleri konuşuyor?Ramazan Eren ile İngilizce, İsveççe dilinde konuşabilirsiniz.
Ramazan Eren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ramazan Eren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ramazan Eren ile iletişime geçmenizi öneririz.
- Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
- Eskişehir bölgesinde SGK kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları