Uzm. Dt. Rudi Boyacıyan ,Ortodonti Uzmanı, 1991 yılında İstanbul’da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 2015 yılında mezun olmuştur. Aynı yıl girdiği Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavı (DUS) sonucunda Marmara Üniversitesi Ortodonti Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine başlamış ve 2020 yılında uzmanlık eğitimini tamamlamıştır.

Dent Gebze Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği bünyesinde ortodonti uzmanı olarak mesleki faaliyetlerini sürdürmektedir.

Diş Hekimi Randevusu

Ortodonti Randevusu

Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi No:24/B, Gebze 41400

• D

Doktorumuza, çevremden aldığım olumlu tavsiyeler üzerine ulaştım. Dişlerimdeki çapraşıklık nedeniyle ortodonti (tel) tedavisi için başvurdum. Doktorumuzla tedavi sürecim başından sonuna kadar oldukça düzenli ve rahat geçti. Hem doktorum hem de asistanı, her kontrolde çok ilgili, kibar ve cana yakın davrandılar. Süreç boyunca yapılan işlemler hakkında detaylı bilgilendirildim ve özenle ilgilenildim. Tedavi sonucundan da çok memnun kaldım. Kesinlikle çevreme gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• D

Tel tedavisi yapıldı. Rudi Hoca’yı herkese öneririm. 2 sene çok memnun kaldım. Dişlerim İnci gibi oldu.

•  •

Ben Rudi Boyacıyan ile oğlumun dişlerindeki düzensizlikten dolayı tanıştım. Oğlum dişlerindeki sorunlardan çok muzdarip idi, ta ki Rudi ile tanışıncaya kadar. Hemen diş ipi tedavisine başladık, bir ayda dişler belirgin bir şekilde hızla düzeldi. Yaklaşık bir yılda da inci gibi dizildi. Sayesinde oğlumun mükemmel bir gülüşü var artık.

•  •

Referans vasıtasıyla Rudi Bey'i tanıdım. Ben 28 yaşında ortodonti tedavisine başladım. Çünkü fobim vardı. Dişlerim aşırı rotasyonlu olduğu için farklı problemlerim de vardı. Ortodontiye hazırlık sürecimden başlayarak Rudi Bey sürecin tamamında benimleydi ve her adımda kontrollerimi sağlayarak en doğru zamanda ortodonti tedavisine başladı. 2 yıl 3 ay süren tedavim süresince de her adımı dikkatle planladı ve takip etti. Benim için en önemlisi korkumu küçümsemedi; yaptığı her işlemi, her adımı bana açıklayarak süreci benim için çok kolay hale getirdi. Tellerim çıkalı 9-10 ay oldu. Gören herkes sanki hep böyleydin; eski halini hatırlamıyoruz diyor. Bu kadar doğal, bu kadar güzel bir sonucu inanın hayal bile edemezdim. Senede bir kendisine kontrole gitmeye devam edeceğim. Fizan’da olsam yine kendisine giderim. Benim durumumu yaşayan yetişkinlere önerim, beklemesinler ve korkmakla vakit kaybetmesinler. Rudi Hoca varken zaman kaybetmeye inanın gerek yok.

•  •

Diş teli tedavisi için başvurdum. Tedavim çok güzel geçti. İlgisinden ve alakasından çok memnunum. Sonuç mükemmeldi. Tekrar olsa yine taktırırım. Çıkarttığıma pişman oldum. Keşke daha uzun kalsaydı. Her aradığımda ulaşabiliyorum. On üzerinden on puan veriyorum. Konuşması ve tedavisi istediğim şekilde oldu.

•  •

Gülüşümün daha estetik ve düzgün görünmesini istediğim için ortodontik tedavi arayışındaydım. Tanıdık tavsiyesiyle Uzm. Dt. Rudi Boyacıyan’a ulaştım ve şeffaf plak tedavisine başladım. Süreç boyunca her aşama detaylı şekilde anlatıldı ve düzenli kontrollerle yakından takip edildim. Tedavi sonucundan estetik açıdan çok memnun kaldım. Güler yüzlü ve profesyonel yaklaşımı sayesinde kendimi güvende hissettim; gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• I

Diş teli tedavisi için tavsiye üzerine başvurdum. Her zaman gittiğim bir klinik. Akrabalarım da kendisine gidiyor. Tedavim güzel ve sıkıntısız geçti. Olabildiğince yardımcı oldular. Tedavim boyunca hiçbir sıkıntı yaşamadım. Beğendiğim bir uzman. Ulaşılması çok kolaydı, her konuda yardımcı oldular. İki yılımı çok keyifli geçirdim. Genel olarak memnunum.

• Ö

Dişlerim çok yamuktu ve damak darlığım vardı. Tel tedavisi gördüm. Tedavim ağrılı bir süreçti, dişlerim çok çarpıktı. Rudi Bey ile bu süreci güzel atlattım. Tedavisi ve davranışları iyiydi. Çok sevecen ve tatlı biri; her soruma cevap alabildim. Hastalarının anlayacağı dilden konuşuyor. Tavsiyemle gidip tel tedavisi görenler memnunlar.

• B

Diş teli taktırdım. Tedavim rahat ve güzel geçti. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Tedavi öncesinde ve sonrasında her şeyi anlattı. Söylediği zamanda tedavim bitti. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Rudi Bey çok sevecen, sempatik ve güven veren bir uzman. Memnun kaldım kendisinden.

• T

Tel tedavisi için başvurdum. Kendim araştırıp buldum. Tedavimde hiçbir problem yaşamadım. Tedavim bitti, memnun ayrıldım. Birçok uzmana gittim; onlar dişlerimi yapamadılar. Çene ameliyatı olmam gerektiğini söylediler, ama kendisi dişlerimi ameliyatsız bir şekilde düzeltti. Sonuçtan da memnunum.