Fzt. Samet KIRAYKIR,
Fizyoterapi alanında uzmanlaşmış, deneyimli ve tutkulu bir uzmandır. Eğitim sürecinde gönüllü ve yarı zamanlı olarak Takım Fizyoterapistliği yaparak sporcu sağlığı ve ortopedik rehabilitasyon konularında kendini geliştirmiştir. Ayrıca, üniversite yıllarında TÜBİTAK Projesi tasarlayarak kadın sağlığı üzerine de araştırmalar yapmış ve bu alanda önemli bilgi birikimi edinmiştir.

Samet KIRAYKIR, sporcu rehabilitasyonu, ortopedik rehabilitasyon, nörolojik rehabilitasyon ve kadın sağlığı gibi geniş bir yelpazede çalışmaktadır. Danışanlarına sağlıklı yaşam rehberliği sunarak, fiziksel iyileşme sürecinde onlara kaliteli bir yaşam sağlamayı hedeflemektedir. Egzersiz danışmanlığı alanındaki derin bilgisiyle, her yaş ve durumdaki bireylere özel çözümler sunmakta, fiziksel iyileşme ve güçlenme süreçlerini daha verimli hale getirmektedir.

Sakarya ve İstanbul şehirlerinde danışan kabulü yaparak, her bireye özel tedavi planları oluşturmakta ve onların en iyi fiziksel sağlık seviyesine ulaşmalarını sağlamaktadır. Sağlıklı yaşamın temelinde egzersiz, doğru egzersiz yöntemleri ve bilimsel yaklaşımlar olduğuna inanan Fzt. Samet KIRAYKIR, bu felsefeyle danışanlarının hayat kalitesini artırmayı kendine misyon edinmiştir.

Fzt. Samet KIRAYKIR

Faika Mithat Sözer İş Merkezi, Güllük Mahallesi,Sağlık Caddesİ No:5/1A,Kat :2,Daire:40, Sakarya 54100

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Röportaj

• K

Çok ilgili süreci ayrıntısı ile paylaşır tedavi oldukça sağlıklı sonuçlar verir

• Fzt. Samet KIRAYKIR Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

• N

Gerçekten işinin ehli bir fizyoterapist 3-4 seansta 100/90 iyi hale geldim.

• Fzt. Samet KIRAYKIR Bel - Boyun Fıtığı  •

Uzun süredir geçmeyen bel ağrım tek seansta azaldı. Düzenli bir süreç planladı hocamız ve her seansta daha rahat bir gün geçirdim.

• Fzt. Samet KIRAYKIR Randevu  •

• V

Samet hocam ile ayak bileği sakatlığı sonrası iki seans yaptık profesyonel sporcu olarak antrenman sürecimi etkilemeden beni tekrar sahaya döndürdü.

• Fzt. Samet KIRAYKIR Randevu  •

• T

Bel tutulması şikayetiyle aradım daha telefonda beni çok iyi bir şekilde rahatlatıp yönlendirdi. Süreci yaşarken manuel terapi aldım MR öncesi ve söylediği ne varsa aynı şeylerle karşılaştık MR sonrasi su anda bel düzleşmesi tedavim icin birlikte yol alıyoruz. Her soruma ayrıntılı cevap veriyor guzel yonlendiriyor ağrılarımdan kurtuldum. Ben memnun kaldım.

• Fzt. Samet KIRAYKIR Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi  •

• T

Sırt ağrılarım ile Samet Bey'e başvurdum .Gerçekleştirdiğimiz 4 seans sonrasında sırt ağrılarım tamamen yok oldu. Sakarya bölgesindeki herkese tavsiye ederim oldukça ilgili bir fizyoterapist

• Fzt. Samet KIRAYKIR Ameliyatsız Sırt Ağrısı Tedavisi  •

• H

Ben Samet hocamı ömrümce unutamam.Çapraz bağ ameliyatı sonrası gittim. Güler yüzü ve elinden geleni yapması unutulmaz. Yeni yürümeye başlayan çocuğa babasının şefkati gibiydi...
    Tanıdığıma çok mutlu oldum. Her seans sonrası bir güç kazandım
    KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM.

• Fzt. Samet KIRAYKIR Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

Boynumdaki ve sırtımdaki ağrılar için gitmiştim. Neden olabileceğini tane tane anlattı. Seans sonunda ağrılarım yüzde 80 azalmıştı .

• Fzt. Samet KIRAYKIR Ameliyatsız Boyun Düzleşmesi Tedavisi  •

• F

6Hafta önce voleybol maçında sakatlanmıştım samet hocam ile tedavi süreci mize başladık ve bileğindeki ödem azalmaya başladı güçlendirme egzersizleri ile devam ediyoruz. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum

• Fzt. Samet KIRAYKIR Sporcu Rehabilitasyonu  •

• O

Omuz ağrısı ile başvurduğum Samet bey iki hafta gibi kısa bir sürede aylardır geçmeyen ağrılarımın son bulmasında yardımcı oldu ilgisi ve bilgisi ile çok iyi bir terapist.

• Fzt. Samet KIRAYKIR Ameliyatsız Omuz Ağrısı Tedavisi  •

Fzt. Samet Kıraykır

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim ağrılarınızın tekrarlamaması adına egzersizlerinizi düzenli yapmayı unutmayın