Op. Dr. Seçkin Tuna Kaplan

Ovacık Mahallesi D-100 Karayolu Üstü Symbol AVM (Koçtaş) Yanı, Başiskele 41140

• Sigortasız hastalar/danışanlar

Yollarımız Seçkin Bey ile kesişti iyi ki de kesişti. Sadece hastalığım konusunda değil endişelerimi de benimle birlikte kendisi de yaşadı yardımcı oldu. Her danıştığım doktor tekrar leep olmam gerektiğini başka yolu olmadığını söyledi. Seçkin Bey çocuk sahibi olmak istediğimi söyledim hemen leep olmak yok önce tedavi yolunu deneyeceğiz son raddede ameliyat dedi. Tedavi yolunu denedik kolposkopi yaptık. Ve ben kolposkopide normalde bayılırım. Seçkin Bey in güvenli ellerinde hiç bayılma endişesi bile yaşamadım psikolojik olarak da beni çok destekledi. Bilirsiniz ki bu tür hastalıklarda hastanın psikolojisi yıpranır ama en ufak endişemi bile psikolojik olarak tedavi etti Seçkin Bey.. Ve hastalığım onun bilgisi ve tedavi yöntemi ile geriledi çok mutluyum. Seçkin Bey e ne kadar minnet etsem az kalır. Sanki bir kız kardeş gibi ilgilenerek beni tedavi etti. Bursa değil hangi şehirde olursa olsun kendisi ile yol alacağım sonsuz sonsuz minnettarım sunarım.

• Op. Dr. Seçkin Tuna Kaplan Diğer  •

• N

Bir insan maximum bu kadar pozitif, bu kadar harika olabilir. HPV olduğumu rahim ağzı kanserine dönüşmek üzereyken yakaladı belki de hayatımı kurtardı. Tedavi sürecindeki pozitif yaklaşımı, kendi ailesinden biriyle ilgileniyormuş gibi rahatlatıcıydı. Çook iyi bir doktor olmasının yanında insanlığı üst seviye biri. Yolunuz her
    daim açık olsun.O güzel yüzünüz hep gülsün inşallah

• Op. Dr. Seçkin Tuna Kaplan Diğer  •