Dr. Rukiye Sedef Kılıç, kadın sağlığı ve doğum alanında mesleki çalışmalarını sürdüren bir hekimdir. Tıp eğitimini İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nde tamamlamış, uzmanlık eğitimini Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’nde almıştır.
Mesleki yaşamı boyunca kamu ve özel sağlık kuruluşlarında görev alarak kadın hastalıklarının tanı ve tedavisi, gebelik izlemi ve doğum süreçlerinde hasta değerlendirmeleri gerçekleştirmiştir. Jinekolojik enfeksiyonlar, adet döngüsü ile ilgili sorunlar, polikistik over sendromu, yumurtalık kistleri, rahim myomları ve menopoz dönemine ilişkin tıbbi takipler ilgi alanları arasında yer almaktadır.
Gebelik sürecinde rutin takipler, ultrason değerlendirmeleri ve riskli gebeliklerin izlenmesi konularında klinik uygulamalarını sürdürmektedir. Hasta–hekim iletişiminde bilgilendirme ve karşılıklı karar alma sürecine önem vermekte, tanı ve tedavi planlamalarını güncel tıbbi rehberler doğrultusunda yürütmektedir.
,Halen Sancaktepe Şifa Tıp Merkezi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görev yapmaktadır.
- Gebelik
Spiral Taktırma
Yumurta Takibi
Yumurtalık Kistleri
Alemdağ Şifa Tıp Merkezi
Şeker Yükleme Testi (OGTT)
aş...n
Kendisi mükemmel bir hekim. Hamile olduğumu öğrendiğim hafta kendisine denk gelişimle hayatımdaki tüm şansımı burada kullanmış olabilirim. İyi ki doktorum o olmuş ve iyi ki oğlumu o dünyaya getirmiş. Doğum yaptığım gün ‘ikinizi sağlıkla teslim edeyim de…’ demişti, hep böyle güven verip motive ederdi. Ben 41 hafta boyunca gittim ve kendisinden çok memnun kaldım. Bilgisi, tecrübesi çok iyi düzeyde. Normal doğumu hep destekledi, ama ben sezaryen oldum. Doğumum çok keyifli geçti. Hep güzel hatırlıyorum doktorumun sayesinde. Renkli ultrason için hatrı sayılır bir Perinatoloğa gittim, Sedef hanımın üniversiteden hocası çıktı. Tamamen tesadüf oldu ve söylediğimde kendisi bile şaşırdı. Ben o günlerde doktorumdan memnun olmama rağmen daha iyi bir hastanede doğum yapmak istiyordum. Sonra ne mi oldu? Sedef hanımı bırakamadım. Hakettiği değeri gördüğünü düşünmedim ve bende buraya yazmak istedim.
• başka bir yer • Diğer •
ay...
26 haftalık hamileyim. Daha öncesinden 17 haftalık erken doğum öyküm sebebiyle bu gebeliğimde perinatolog tarafından takip ediliyorum. 1-2 kez Sedef hanıma gittim. İkinci gidişimde rahim ağzında hunileşme olduğunu, servikal uzunluğun 35 mm olduğunu ve bu ölçünün risk sınırında olduğunu, daha da altına düşerse serklaj olmam gerektiğini söyledi. 28.haftada bebek için ciğer geliştirici iğne vurulacaksın dedi. İstirahat edeceksin, araftasın, ne olacağı belli değil gibi olumsuz yorumlar yaptı. Her şey yolunda giderken bu yorumlar beni çok demoralize etti, güvenemedim ve tekrar beni takip eden perinatoloğa gittim. Kesinlikle herhangi bir hunileşme olmadığını, rahim ağzının kapalı olduğunu, 35 mm ölçümün de gayet iyi olduğunu söyledi. Ayrıca 26.haftada serklaj yapılması söz konusu olamayacağını ve herhangi bir kısalma durumunda(25in altına düşmesi durumunda)ilaç tedavisi olacağını söyledi. İstirahate gerek yok şu an her şey gayet iyi dedi. Bir daha Sedef hanıma asla gitmem.
• Özel Sancaktepe Bölge Hastanesi • Gebe Takibi •
se....
İlk hamileliğimde ondan başkasına doğurmam
,dedirtecek kadar çok sevmiştim kendini mesleğinde çok başarılı bir doktor .şimdi 2. hamileliğim ve yine kendisiyle ilerleyeceğiz için çok heyecanlıyımRukiye sedef Hanim bence bı efsane.tamamen güven veriyor.Moral ,motivasyon,süreç konusunda hep net.• Özel Sancaktepe Bölge Hastanesi • Randevu •
se...ı
Ben hamile oldugumu ogrendigim ilk andan itibaren sedef hocama basladm ve iyi ki de baslamisim sizinle bir arkadas gibi ilgileniyor herseyi rahatca sorabiliyorsunuz kendisini cok sevdim bilgili deneyimli ilgili ve sefkatli bir doktor iyi ki sedef hocam
• Özel Sancaktepe Bölge Hastanesi • Randevu •
y.....
İlk hamile oldugumu öğrendiğimde tavsiye üzerine sedef hanıma gittim.20haftda protein kaçağı nedeniyle bebeğin alinmasi gerektiğini eğer alınmazsa benim ölücegimi yüzüme cok rahat bi sekilde söyledi.cok şükür bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım.eger dinleseydim bebeğinden olucaktim.kesinlikle tavsiye etmiyorum
• Özel Sancaktepe Bölge Hastanesi • •
tn...k
Gayet ilgili her konuda yardımcı olan bir doktor. bizim çocuk sahibi olmamızda verdiği destekler ve 5 aylık hamilelik sürecindeki ilgisi bizi çok memnun etti. mesleki bilgisinin yüksek olması ve hitabetteki güzel yorumları bizi çok rahatlattı güvenebileceğimiz tek doktor oldu bizim için. Bizde Sedef hanıma tavsiye üzerine gitmiştik ve şuan sonuna kadar tavsiye eden bir hastası olduk.bize olumsuz bir yorum yaptığında bile yüzümüz gülerek odasından çıkabiliyoruz ve biliyoruzki hamilelik dönemindede destek ve moral en önemli konudur. İyiki karşımıza çıkmışsınız Sedef hanım teşekkür ederiz.
• Özel Sancaktepe Bölge Hastanesi • Gebe Takibi •
Sedef Rukiye Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sedef Rukiye Kılıç, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Sedef Rukiye Kılıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Abdominal Ultrasonografi.
Sedef Rukiye Kılıç adresi nerede?Sedef Rukiye Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Meclis Mahallesi Atatürk Caddesi No:123 Sancaktepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sedef Rukiye Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sedef Rukiye Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sedef Rukiye Kılıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sedef Rukiye Kılıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sedef Rukiye Kılıç hangi dilleri konuşuyor?Sedef Rukiye Kılıç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sedef Rukiye Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sedef Rukiye Kılıç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sedef Rukiye Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Sedef Rukiye Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sedef Rukiye Kılıç hangi sigortaları kabul ediyor?Sedef Rukiye Kılıç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.