2003 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. 2010 yılında İzmir Eğitim Araştırma Hastanesinde Nöroloji uzmanlığını almıştır. Muayenehanesinde EEG-EMG laboratuvarı mevcut olup çekimler yapılmaktadır.

Uzm Dr. Selda Kap Muayenehane

Barbaros mah. Atatürk Cd. Boğaziçi konakları No:300 A1 blok No:2 Yeni kordon, Çanakkale 17100

• Sigortası olan hastalar

Nöroloji Randevusu

• H

Selda hanımın nörolojik hastalıklar konusundaki bilgisi ve yeteneği tartışılmaz. Ben botoks yaptırmak için gittim. Çok memnun kaldım. Daha önce de gitmiştim. Çok güvenerek gidiyorum. Uygulamayı gerektiği kadar yaptığı için hem istediğim etkiyi elde ediyorum, hem de yüzümün şekli bozulmuyor. Ayrıca somon DNA’da oldukça etkili. Botoks yaptırmak isteyen ama yüz şeklinin bozulacağından endişe eden herkese tavsiye ederim.

• Uzm Dr. Selda Kap Muayenehane Botoks  •

• T

Babamın bitmeyen baş ağrılarını uyguladığı tedavi ile yok eden harika bir doktordur kendisi. Eğer sizinde böyle bir derdiniz olursa hiç düşünmeden değerli hocamız ile iletişime geçebilirsiniz. Dr. Selda Kap Nöroloji alanında en iyilerdendir.

• Uzm Dr. Selda Kap Muayenehane Nöroloji Randevusu  •

Doktor Selda hanım benim hayatımın dönüm noktasıdır. Yıllardır her tedavi yöntemini denediğim fakat çare bulamadığım migren rahatsızlığımi o güzel enerjisi ve tedavi yöntemleri ile bana neredeyse unutturan harika bir hekim dir kendisi. Güler yüzlü ve uzman yardımcıları ile iyiki varlar.

• Uzm Dr. Selda Kap Muayenehane Migren Tedavisi  •

Migren sebebiyle Selda hanıma geldim. 2 ay süresince uyguladığı tedavi sonucu ataklarım ciddi derecede azaldı. Ağrı kesici kullanmıyorum artık. Tavsiye ederim.

• Uzm Dr. Selda Kap Muayenehane Nöroloji Randevusu  •

Babamın yüksek tansiyona bağlı yaşadığı pıhtı sonrası, gözünde görme kaybı ve kaslarında güçsüzlük gelişti. Bu süreçte endişeliydik ama doktorumuzun yaklaşımı, hem açıklayıcı hem de güven vericiydi. Bizi dikkatle dinlemesi, detaylı muayenesi ve tanı sürecindeki titizliği sayesinde rahatladık. Tedavi planını açık bir şekilde anlattı ve her sorumuzu sabırla yanıtladı. Hem insani yaklaşımı hem de mesleki bilgisiyle içimize çok sindi

• B

Uzun süre kas ağriları,migren agrısı,koku hassasiyeti,kas spazmlariyla ilgili bir çok tedavi uygulandı ama tam bir sonuç alamamıstım.Bir doktor arkadaşımın tavsiyesi üzerine nöral tedavi yöntemiyle Selda hocamın uyguladığı bu tedavi sonucunda tüm sorunlarım çözüldü. Kendisi iyi bir hekim hem de çok iyi bir insan kendimi çok şanslı hissediyorum iyi ki vazgecmemiş ve denemek istemişim

• Uzm Dr. Selda Kap Muayenehane Nöroloji Randevusu  •

Annemi bacaklarındaki sebepsiz gece ağrıları için götürdüm annemin uykusuz gecelerine çare oldu çok memnun kaldık

EŞİMİN BAŞ AĞRISI TEDAVİSİNDE ÇOK YARDIMCI OLDU. HASTAYA YAKLAŞIMI ÇOK İYİYDİ

• Uzm Dr. Selda Kap Muayenehane Baş Ağrısı Tedavisi  •

• F

Boynumda çıkan bir beze ile tanıştım kendisiyle..Tedavi sürecim boyunca sürekli takip edilip.kontrollü ilaç kullandım.Şu anda tedavimin son zamanlarındayız.Doktor hanım gayet ilgili,güler yüzlü ve samimi.Bu da artısı bence.Uzman ellerde gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz .

• N

Boyun fıtıkları ve hareket kısıtlığı nedeniyle kendisine başvurdum. Nöral terapiyle tedavi etti. Tedavi uzun soluklu oldu ama başarılı oldu. Eşimi de bel fıtığı ve bacak ağrısı şikayetlerinden dolayı tedavi ettiler. Herkese tavsiye ediyorum.

•  •