İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi bölümünden 2020 yılında onur öğrencisi olarak mezun oldum. Lisans sürecimde süreğen hastalığı olan çocuklarda gelişim konulu bitirme tezimi tamamladım. İstanbul Üniversitesi Pedagojik Formasyon Eğitimi ve Marmara Üniversitesi Aile Danışmanlığı ve Eğitimi Sertifika Programı ile akademik ve uygulamalı yetkinliğimi güçlendirdim.
Özel eğitim alanında 5 yıl boyunca; gelişimsel risk, öğrenme güçlüğü, dikkat sorunları ve okul öncesi hazırlık alanlarında çocuklarla bireysel çalışmalar yürüttüm. Çalışmalarımda çocuğu ailesiyle birlikte ele alan, oyun temelli ve bütüncül bir yaklaşım benimsemekteyim.
Şu anda DEHB, Otizm Spektrum Bozukluğu, öğrenme güçlüğü ve davranışsal sorunlar gösteren çocuklarla bireysel değerlendirme ve müdahale süreçlerini yürütüyorum. Çocukların gelişimsel, bilişsel ve davranışsal profillerini çok yönlü olarak değerlendirerek ihtiyaçlarına uygun bireyselleştirilmiş erken müdahale ve destek programlarını planlıyor ve uyguluyorum. Müdahale sürecinde gelişimsel, yapılandırılmış ve oyun temelli yaklaşımlar kullanıyor; aileleri sürecin aktif bir parçası olarak ele alarak düzenli geri bildirim, rehberlik ve izlem çalışmalarını sürdürüyorum.
EĞİTİMLER VE SERTİFİKALAR
Denver II Gelişimsel Tarama Testi
Ankara Gelişim Tarama Envanteri (AGTE)
GEÇDA – Gazi Erken Çocukluk Değerlendirme Aracı
Hacettepe Gelişim Envanteri (3–36 Ay)
Frostig Görsel Algı ve Dikkat Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Bir İnsan Çiz Testi
Bir Adam Çiz Testi
Çocuk Resimleri Analizi (Projektif)
Otizm ABA Kapsamlı Eğitim Programı
Her Yönüyle Çocuk Zirvesi Konferansı İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
Hatay, Hatay
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Selen Ördek adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Selen Ördek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selen Ördek, Çocuk Gelişimi.
Selen Ördek adresi nerede?Selen Ördek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hatay Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selen Ördek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selen Ördek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Selen Ördek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selen Ördek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selen Ördek ile iletişime geçmenizi öneririz.