0850 333 0388 Ücret öğren

Uzm Dt Selin Bilgin Özdemir Gazi Üniversitesi mezunu olup, uzmanlığını Selçuk Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Aldığı eğitim ve katıldığı birçok seminer ile mesleğini severek sürdürmektedir. Hekim özellikle Çocuk Diş hekimliğinde uzmanlaşmış olup, genel anestezi altında diş tedaviler, sedasyon ve estetik diş hekimliği , koruyucu diş hekimliği üzerine çalışmaktadır.

Çocuk

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Merkez Efendi 29 Ekim Bulvarı ( Denipol Hastanesi arkası ) 424 sokak 62 / C, Denizli

Selin Bilgin Özdemir
Uzm. Dt . Selin Bilgin Özdemir

Merkez Efendi 29 Ekim Bulvarı ( Denipol Hastanesi arkası ) 424 sokak 62 / C, Merkezefendi, Denizli 20010

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı

Kabul edilmeyen sigortalar

Bu uzman sadece özel hastaları kabul etmektedir. Rezervasyon için cebinizden ödeme yapabilir veya sigorta şirketinizi kabul eden başka bir uzman bulabilirsiniz.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik

Selin Hanım ilgili bir hekim çocugumun diş tedavisinde tüm detaylariyla anlattı ve anlaşılır bir dille açıklamasından memnun kaldım.

• B

Çocuklara yaklaşımı sevecen ve iletişimi muhteşem. Tereddütsüz güvenebilirsiniz. Kendi çocuklarım için çok memnunuz.

• Uzm. Dt . Selin Bilgin Özdemir Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu  •

Kızımın neredeyse tüm dişlerinin tedavi olması gerekiyordu.Bu süreçte çok korkuyorduk,ta ki Selin Hocamla yollarımız kesişene denk.Genel anestezi altında çürük dişlerimizden kurtulduk,diğer kurtarabileceği dişler için de elinden eleni yaptı.Kızım ne korktu ne ağladı gülerek girdi,gülerek çıktı.En önemlisi kendini birden toparladı.Çocuklara karşı o kadar güzel bir yaklaşımı var ki bunu kelimelerle ifade edemem.tedavi öncesi ve sonrası yaklaşımı o kadar güzel ki.başarısını gönülden kutluyorum.bir doktor olarak değilde bir Anne olarak yaklaşımı var

• Uzm. Dt . Selin Bilgin Özdemir Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri  •

• Ş

Tam bir anne özverisiyle yaklaşım çocuklar ile çok iyi iletişim kuran çok tatlı ve sempatik bir hekim. Herkese tavsiye ederim çocuklarınız da çok sevicekler.

• B

Samimiyet, ilgi, güleryüz... Pedagojik olarak çocuklara nasıl yaklaşılacağını bilme ve bunu her adımda uygulama... Uzmanlık... Bunların hepsi ve daha fazla Selin Hanım'da ete kemiğe bürünüyor. Çocuğum koşarak gidiyor tüm muayenelere. Selin Hanım'dan başkasına gidemeyiz, iyi ki var!

• R

İlk randevumuzda yaklaşım ve iletişimden çok memnun kalmış, hatta çevremize de gönül rahatlığıyla tavsiye etmiştik.

Ancak ikinci randevumuzda, gecikmeden kaynaklı olduğunu düşündüğümüz daha stresli bir süreç yaşandı ve bu durum hem bizi hem de çocuğumuzu olumsuz etkiledi. Özellikle çocuk hastalarla iletişimde kullanılan ifadelerin daha hassas olması gerektiğini düşünüyoruz.

Randevumuz aslında farklı bir gün için planlanmıştı; ancak klinik tarafından gün değişikliği rica edildi. Yoğun programımıza rağmen uyum sağlamaya çalıştık, ancak buna rağmen gecikme yaşandı.

İşlem sırasında çocuğum acı hissettiğini ifade etti. Bu nedenle yeterince uyuşma süresi beklenmeden işleme başlanmış olabileceğini düşündük. Biraz daha beklenmesi veya sürecin daha sakin yönetilmesi daha uygun olurdu.

İlk deneyimimiz çok olumlu olmasına rağmen, ikinci randevuda yaşanan bu durum bizi üzdü.

• Uzm. Dt . Selin Bilgin Özdemir Diş Çekimi  •

• T

Sayenizde cocuklarımın dişçi korkusu olmadı. Cocuklarımın gülerek geldiği ve gülerek ayrıldığı bir klinik. Herkese tavsiyemdir

• Uzm. Dt . Selin Bilgin Özdemir Çocuk Diş Tedavisi  •

• H

Selin Hanımın oğlumla iletişimi harikaydı. Diş dolgusu konusunda onu çok güzel ikna etti, sakinleştirdi ve tüm süreç boyunca güven verdi. Çocuklarla yaklaşımı çok sıcak ve profesyonel. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Uzm. Dt . Selin Bilgin Özdemir Diş Dolgusu  •

Çocuklarla iletişim çok iyi, eli cok hızlı ve hafif

• F

Selin hanıma 6 yaşındaki kızımız için başvurmuştuk kızımızın çok fazla dişlerinde çürükleri vardı çocuklar ile iletişimi çok iyi olduğu için kızım isteyerek gidiyordu Selin hanıma