Dr. Sema Soysal, 1985 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanlık eğitimini 1996 yılında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamlamıştır.

Meslek hayatına 1985–1987 yılları arasında Mersin Devlet Hastanesinde acil servis hekimi olarak başlamış, 1987–1988 yıllarında Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda daire tabibi olarak görev yapmıştır. 1988–1992 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalında araştırma görevlisi, 1992–1993 yıllarında uzman doktor ve 1993–1996 yılları arasında yardımcı doçent olarak görev almıştır.

1995–1996 yılları arasında Almanya Justus Liebig Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde gözlemci hekim olarak bulunmuştur. 1996–2013 yılları arasında Konya Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görev yapmış, 2013 yılında kamudan emekli olmuştur.

Emeklilik sonrası çeşitli özel sağlık kuruluşlarında görev almış; 2013–2018 yılları arasında Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Eğitimi ve Bilişimi Anabilim Dalında öğretim üyesi olarak çalışmış, 2018–2019 yıllarında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesinde misafir öğretim üyesi olarak görev yapmıştır. 2019–2021 yılları arasında İstanbul’da özel bir hastanede, 2022–2025 yılları arasında ise İstanbul Özel Çamlıca Erdem Hastanesinde çalışmıştır.

2025 yılı itibarıyla Ankara Uluslararası Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görev yapmaktadır.

Yetişkin

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Köşk Mahallesi Anavatan Caddesi No:20 Dutluk, Keçiören 06300

• Sigortası olan hastalar

beş ,altı yıldır benim doktorum bilgisine ve.kendisine çok güveniyorum iyi ki tanımışım kendisini teşekkür ediyorum

•  •