Üniversite Mahallesi Ataturk Unıv. Arastırma Hastanesı, Yakutiye, Erzurum 25100
a....
Merhabalar daha önce bir çok ürolojiye gittim böbrek taşım üretere yapışmıştı çıkaramadılar tavsiye üzerine Şenol Adanur hocamı tavsiye ettiler Allah razı olsun hocam ustaca işini yaptı beni bu dertten kurtardı sağlığıma kavuştum gönül rahatlığıyla hocamı tercih edebilirsiniz. Sağlıklı günler diliyorum.
• Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi • Diğer •
6 yıldır yanlış teşhisler ve hatalı tedavilerle geçen bir sürecin ardından, Prof. Dr. Şenol Adanur hocama bir arkadaşım aracılığıyla ulaştım. İlk muayenede yapılan değerlendirmeler sonucunda mesane boynu yüksekliği tanısı kondu ve yaşıma (40) uygun olarak TUIP ameliyatı önerildi. Bu ameliyatın neden uygun olduğu detaylı şekilde anlatılarak süreci net bir şekilde yönetti ve ameliyat kararı aldık. Ameliyatım son derece başarılı geçti. Hocam öyle bir hekim ki, daha ilk gördüğünüz anda bile şifayı bulduğunuzu hissediyorsunuz. Babacan, samimi ve güven veren tavrıyla tüm süreç boyunca beni rahatlattı. Sürecin her aşamasında açıklayıcı ve düzenli bir iletişim sağladı.
se...
Babam yıllardır idrarından rahatsızdı hiç bir doktor çare bulamadı araştırmalarımız sonunda Şenol adanur hocamı çok fazla önerdiler başarılı bir tuip ameliyatı geçirdim Allah'a çok şükür şuan çok iyiyim Allah ondan razı olsun gönül rahatlığıyla onerebilirm
ah...ş
birçok üroloji doktoru na gittim çare bulamadım en sonun da doktor Şenol hocayı tafsiye ettiler kendisine muayene oldum ve ameliyat olmam grektigini söyledi ve bende tuib den ameliyat oldun cok baaşarılı gecti. ALLAH kendişsindne razi olsun cok başaralı 1 doktor.
T
t ...b
Yaklaşık 3.4 yıldır birçok üroloji doktoru na gittim çare bulamadım en sonun da doktor Şenol hocayı tafsiye ettiler kendisine muayene olduğumda gerekli tahlilleri aldıktan sonra hemen çözüm buldu mesana boynu yüksek liği ameliyatı oldum şimdi çok rahatım Allah razı olsun Allah böyle doktor larımızın eksikliğini vermesin.
en...r
Merhaba;
Annemin böbreğinde kis vardı ve böbreğin alınma ihtimali mevcuttu. Araştırmalarımız sonucunda Atatürk üniversitesi üroloji bölümünde Prof. Dr. Şenol Adanur ile görüştük annemin tedavi sürecinde her detayı çok dikkatli ve titiz bir şekilde inceledi annemin ameliyat süreci çok başarılı geçti böbreğin alınmasına da gerek kalmadı kendisi tedavi sürecinde inanılmaz ilgili ve güler yüzlü yaklaşım sergiledi Allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesin ülkemizde bu seviyede son derece başarılı doktorların olması hem ülkemiz hemde şehrimiz Erzurum için büyük bir şans• Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi • Diğer •
mu...a
Yaklaşık 2 yıl boyunca hastane hastane ve doktor doktor dolaştıktan sonra yakınımın önerisi üzerine Şenol Hocamız ile tanıştım. Tecrübesi ve bilgi birikimi sayesinde gereksiz testler ve tahliller istemeden beni dinleyerek ve anlayarak direk konuya çözüm odaklı yaklaştı. 2 yıl boyunca tespit edilemeyen mesane boynu yüksekliği hastalığımı 15 dakikalık bir muayene ile çözdü. Doktorluk mesleğine karşı saygımı geri kazandırdı. Ayrıca muayene ve ameliyat esnasında hastalık sanki benim değilde onun hastalığıymış gibi ilgilenmesi ve kendine dert etmesi, babacan tavırları beni kendine ve mesleki tecrübesine hayran bıraktı. Hocam ile ilgili anlatılacak çok şey varda özet geçmek gerekirse Allah kendisinden razı olsun. İyi ki sizi tanımışım Asla unutmayacağım derdime derman olan işinin ehli harika bir insan.
Ö
ö.....
Şenol Adanur hocam tecrübe ve birikimlerinizi Erzurum umuzda degerlendirmeniz bizim için büyük bir nimet. Sayenizde TUİP amliyatim sonrası yaşam kalitesini yakaladigimi düşünüyorum. Mesane boyun yuksekligi ameliyati ve bir konudaki tecrübeleriniz tartışılamaz bile. Ameliyat ve sonrası ağrısız ve sorunsuz geçti. Hocam ellerinizden öperim saygılar.
me...m
Şenol ADANUR hocam sol böbreğimde bulunan tümörü kapalı ameliyatla başarılı bir şekilde aldı. Hocamıza emeklerinden dolayi çok minnettarız. Gönül rahatlığıyla basvurabileceginiz alanında engin bilgi ve tecrübesiyle yardımcı olacak iyi bir profesör.
be...n
Şenol hocama gittiğimde psikolojik olarak da beden olarak da çok iyi değildim tavsiye üzerine gittim hem hayatımı hemde böbreğimi kurtardı ona çok minnettarım Allah razı olsun şiddetle tavsiye ediyorum herkese hiç tereddüt etmeden gidebilirsiniz tedavim halen devam ediyor ilgi alakası o kadar güzel ki Allah'ım razı olsun ondan iyiki Şenol hocam
• Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi • Diğer •
Şenol Adanur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şenol Adanur, Üroloji.
Şenol Adanur adresi nerede?Şenol Adanur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversite Mahallesi Ataturk Unıv. Arastırma Hastanesı Erzurum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şenol Adanur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şenol Adanur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şenol Adanur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şenol Adanur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şenol Adanur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şenol Adanur hakkında ne düşünüyor?Toplam 55 hasta / danışan, Şenol Adanur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.