0850 333 0388 Ücret öğren

Psikolog Seray EBİK, Karabük doğumludur. Liseyi Safranbolu Anadolu Öğretmen Lisesi’nde okumuştur.

İstanbul Medipol Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde psikolog olarak staj yapmıştır. General Ali Rıza Ersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde rehberlik ve psikolojik danışman olarak staj yapmıştır. Lisans eğitimi süresince birçok staj yapmış, gönüllü olarak görevler almış, seminer ve etkinliklere katılmıştır.

İstanbul’da Psikolojik ve Danışmanlık Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 3 ay süre ile müdür olarak görev almıştır. Devamında 9 ay süre ile psikolog olarak görevine devam etmiştir. Karabük’te özel bir kurumda Psikoloji ve Danışmanlık Merkezi’nde psikolog olarak 1yıl 2 ay görev almıştır.

Şuan da kendisinin kurduğu Seray Ebik Psikoloji Danışmanlık Merkezi’nde kurucu psikolog olarak hizmetine devam etmektedir.

Yetişkin

Ödeme yöntemleri

• Banka Havalesi
Seray Ebik
Seray Ebik Psikolojik Danışmanlık Merkezi

Aydın Office Center, Bayır Mahallesi, Kemal Güneş Caddesi, No:116D, Kat:7 / 706, Karabük 78100

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Banka Havalesi
  • Kredi kartı

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar

as...a

Seray hanımla her seansımızın sonunda daha farkındalıklı ve daha iyi hissederek ayrılıyorum yanından. Verdiği egzersizler gayet işe yarayan, üzerimde olumlu etkiler bırakan uygulamalar oluyor.

• Seray Ebik Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu  •

• M

m....n

Seray hanım ile tanıştığım da çok sancılı bir
    dönemden geçiyordum. Kendimi bile tanıyamadığım hallerime bugün çok uzağım, bugün bu yolda yürüyebiliyorsam Seray hanımın büyük payı var. İyi ki sizi tanımışım, iyi ki bana kendimi hatırlatmışsınız ve yüklerimden kurtulmuşum..

• Online Danışmanlık Randevu  •

• D

d.....

Zorlu süreçlerimiz de yolumuza ışık tuttunuz, ilerleyen zamanlarda sizden aldığımız desteğin dönüşlerini çok daha iyi gördük ve anladık.Samimiyetiniz, güler yüzünüz ve içtenliğiniz çok değerliydi

• Seray Ebik Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu  •

a....y

Güler yüz ve işinize
    verdiğiniz sevginiz ile bu
    kadar profesyonelce, çözüm odaklı ve oldukça keyifli bir şekilde geçirdim.
    Uzun zamandır yaşadığım
    sıkıntıları sayenizde aşmak beni çok mutlu etti

as...n

değiştirdi ve birkaç gün
    önce Ankara Üniversitesine
    atandım.

e....s

Seans sürecinde kendimi anlaşılmış ve güvende hissettim. Özellikle olaylara farklı açılardan bakabilmeme yardımcı olan yaklaşımı benim için faydalı oldu.