Merhabalar ben Klinik Psikolog Sercan Gidik.
2020 Yılında Psikoloji bölümünden mezun olmamın ardından 2022 yılında bir hastanede Psikolog olarak çalışmaya başladım. 2023 yılında Klinik Psikoloji programından mezun olarak Klinik Psikolog ünvanını aldım. Yüksek lisans tezim; çocukluk çağı ve travmaları üzerineydi. Bu süreçte Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR, Çözüm Odaklı Terapi, test eğitimleri vb. gibi eğitimlerimi tamamladım. 2024 yılında Marmara Üniversitesi'nden Aile Danışmanlığı eğitimi alarak Aile Danışmanı ünvanını aldım. Bu süreçte bir üniversitede misafir öğretim üyesi olarak da görev yaptım. Aktif olarak hastanede çalışmaktayım ve online olarak danışan görmekteyim.
Hakkımda
Tekirdağ 59030
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Kl. Psk. Sercan Gidik adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Sercan Gidik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sercan Gidik, Psikoloji. Size Sercan Gidik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi.
Sercan Gidik adresi nerede?Sercan Gidik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sercan Gidik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sercan Gidik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sercan Gidik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sercan Gidik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Sercan Gidik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sercan Gidik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sercan Gidik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakınlardaki Psikologlar
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar