Psikoloji · Daha fazla

Trabzon 1 adres

Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümünden 2024 yılında mezun oldum. Eğitim hayatım boyunca teorik bilgimi pekiştirmek ve pratik deneyim kazanmak adına çeşitli staj deneyimlerinde bulundum. Yaz döneminde Ustaalioğlu Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde gönüllü staj yaparak bireysel danışmanlık süreçlerini gözlemleme fırsatı elde ettim. Ayrıca, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde zorunlu stajımı tamamlayarak hastane ortamında multidisipliner bir yaklaşımla çalışmanın önemini deneyimledim.

Lisans eğitimim süresince ve mezuniyetimden sonra, mesleki bilgi ve becerilerimi geliştirmek için birçok sertifikalı ve sertifikasız eğitim programına katıldım. Bu süreç, hem mesleki yeterliliğimi artırmamı hem de psikolojiye dair farklı bakış açıları kazanmamı sağladı. İnsan psikolojisinin derinliklerini anlamaya olan ilgim, öğrenme ve kendimi geliştirme tutkumla birleşerek mesleki yolculuğumda bana rehberlik etmeye devam ediyor.

Her bireyin kendine özgü bir hikâyesi olduğuna ve bu hikâyeleri anlamanın, bir psikolog olarak en önemli görevim olduğuna inanıyorum.

Röportaj

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Seren Kartal Demirtaş adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle