Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdim. Sonra aynı yıl yine Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisini kazandım ve ihtisas yaptım. Sonra Kastamonu Devlet Hastanesinde zorunlu hizmetimi bitirdim. 2013 ten beride Dicle Üniversitesinde akademisyenlik yapmaktayım

Yenişehir, Silvan Yolu, 21280 Sur/Diyarbakır, Sur, Diyarbakır 21280

• Sigortası olan hastalar

Prof. Dr. Serkan Arslan

Diclekent mah. Kayapınar Caddesi, Kayapınar, Diyarbakır

Çocuk Cerrahisi Randevusu

• G

Serkan hocamız ile yaklaşık 9 ay önce tanıştık. Bebeğimizde sol böbrek büyümesi vardı. Süreci çok iyi analiz ederek, bizlere detaylı açıklamalar yaptı ve profesyonel yaklaşımı ile rahatlattı. Doğru tetkikler ile tedavi süreci çok şükür problemsiz bir şekilde devam ediyor. Bebeğimiz bu süre zarfında sünnet oldu. Sünneti ve daha sonraki süreci de hocamız sayesinde rahat bir şekilde atlattık. Gerçekten işinde profesyonel ve tecrübeli bir insan. İyi ki Serkan hocamız ile tanışmışız.

• Dicle Üniversitesi Hastaneleri Bebek Sünneti  •

Serkan hocaya çocuk nefroloji uzmanı yönlendirmesi ile ulaştık. Oğlumda ileri derecede böbrekte idrar kaçağı vardı. Kapalı ameliyat yaptı. Çevremdekilere tavsiye edeceğim bir doktordur.

•  •

Oğlumda ileri derecede İdrar Kaçağı vardı yüksek ateşli böbrek enfeksiyonu geçirdi birkaç kez ağır antibiyotikler aldı daha bebek iken .daha sonra Serkan hoca ile tanıştık çekilen voiding ile VUR tanısı konuldu kapalı ameliyat kararı verildi . ameliyat sonrası 3 ay sonra kontrol voiding çektik Allah'a şükür idrar kaçağı kapandı .Serkan hoca için ne kadar şey söylesek azdır çok kıymetli değerli bir insan . Her şeyin en güzelini hakediyor planlamaları konuşması üslubu ve sakinliği ile stresimizi alıyordu şehir dışından gelmemize rağmen iletişim numarası ve sekreterliği ile onlarla iletişim kuruyorduk . Allah ondan razı olsun gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğim kıymetli bir hocadır .

• DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ (DİYARBAKIR) Çocuk Cerrahisi Randevusu  •

Hipospadias hastalığı oğlumda vardı. Araştırdım, çevrede çok insanın tavsiyesi üzerine gittim. Çok memnun oldum. İlgisi her zaman güler yüzlü olması, kendimi mutlu hissettirdi. Tek kelimeyle süper. Oğlum şifa buldu. Prof. Dr. Serkan Arslan hocayı herkese tavsiye ederim.

• M

2 aylık oğlumun sünneti için bu doktoru tercih ettim randevu günü özel kliniğindeydik fakat tedavinin başından sonuna kadar hiç memnun kalmadık lokal anestezi yaptım dedi fakat oğlum işlem sırasında ağlamaktan morardı doktor bunun normal olduğunu söyledi fakat çocuğumuz işlem esnasında baya rahatsız oldu buna karşı çıkınca ise isterseniz paranızı vereyim dedi hiç memnun kalmadık tavsiye etmiyorum

• Prof. Dr. Serkan Arslan Diğer  •

Benim çocuğum doğuştan sağ üreteri iki tane olduğu için mesaneden böbreğine kaçak vardı ve bundan dolayı sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluşuyordu. Yaşı biraz büyüyünce ameliyat oldu fakat kaçak gene devam etti. Daha sonra işim gereği Diyarbakır'a tayinim çıktı ve çok araştırdım ve Sayın Prof. Dr. Serkan Arslan Bey'i buldum. Kendisi çok ilgilendi, uygulanan tedavileri anlattım ve kendisi bundan sonra takibini yapacağını söyledi ve kızımı ameliyat etti. Ameliyattan sonra kontrol'e gittik ve kızımın enfeksiyonu düşmüştü. Artık enfeksiyon oluşmuyordu ve Serkan Bey üç ay sonra tekrar kontrol'e gelmemizi söyledi ve 19.09.2025 tarihinde voiding çekildik ve Sayın Serkan Bey çocuğumun iyileştiğini ve mesaneden böbreğe giden kaçağın kapandığını söyledi. O an gözlerimden yaş geldi, dünyaları Serkan Bey'in önüne seresim geldi, kendisi gerçekten çok iyi bir cerrah. Hep güler yüzlü, anlayışlı, hastasını dinleyen bir doktor. Bütün herkese tavsiye ederim, gerçekten Serkan Bey çok tecrübeli bir doktor.

•  •

Tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle gittiğimiz doktorda bobregine kaçak tespit edildi. Araştirmalarimiz sonucunda Dicle Üniversitesinde Serkan hocaya ulaştık. Tek seansta yaptığı kapalı ameliyat ile kaçak düzeldi. Allah sizin gibi doktorları başimizdan eksik etmesin.

• DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ (DİYARBAKIR) Çocuk Cerrahisi Randevusu  •

Doktor bey, güler yüzlü ve sakin bir insandı. Bizim çocuğun endişesini giderdikten sonra işlemlere geçip başarılı ve rahat bir şekilde sünnetimizi gerçekleştirdi. Kendisini çevreme de tavsiye ederim tabii ki. Doktora daha önce çalıştığım kurumdaki birkaç arkadaşım da yaptırdığı ve memnuniyetlerini belirtince ben de güvendim ve sıkıntısız bir şekilde ayrıldık.

• N

5 aylık oğlumu tavsiye üzerine Serkan hocamıza götürduk. Oğlumuzu sünnet ettirtik. Çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ediyorum.. Hem sünnet süreci hemde sonrası çok rahat geçti. Elinize emeğinize sağlik.

• DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ (DİYARBAKIR) Bebek Sünneti  •

• D

1 yaşında oğlumuzun inmemiş testis nedeniyle ameliyat önerildi. Bizde araştirmalarimiz sonrasında Prof. Dr. Serkan Arslan hocamıza gittik. Çok şükür çocuğumuz ameliyat ile sağlığına kavuştu. Allah ondan razı olsun.