Kapadokya Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünden 2023 yılında Yüksek Onur öğrencisi olarak mezun oldum. Lisans eğitimim süresince Devlet Hastaneleri, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri ve Danışmanlık Merkezlerinde olmak üzere birçok çeşitli alanda staj yapma imkânı buldum. Aynı zamanda birçok seminer, kurs ve kongrelere katıldım. Mesleki olarak kendimi geliştirme amacıyla eğitimler aldım ve almaya da devam etmekteyim.
Şu anda mezun olduğum üniversitede; Dil ve Konuşma Terapisi alanında Yüksek Lisans eğitimime devam etmekteyim. Aynı zamanda bir Rehabilitasyon Merkezinde ve Özel Klinikte aktif olarak hizmet vermekteyim.
Her çocuğun farklı bir dili olduğuna inanıyor, bu dili keşfetmeye odaklanıyorum. Süreci eğlenceli ve anlamlı hale getirmek hem bağ kurmamı hem de gelişimi desteklememi sağlıyor. Kendimi, çocukların dünyasında her gün yeniden keşfederek geliştirmeye çalışıyorum...
- Çocukluk Çağı Apraksisi
- Artikülasyon Bozukluğu
- Selektif Mutizm
- Ses Bozuklukları
- Disleksi (Okuma Bozukluğu)
Dil Terapisi
Gecikmiş Konuşma Terapisi
Kekemelik Terapisi
Konuşma Terapisi
Ses Terapisi
Karatay, Konya
me...
Oğlumun konuşma bozukluğu nedeniyle Serkan hocamızla bir yıl önce tanışma fırsatı bulduk. Yıl içinde devam eden seanslarımız sırasında çocuğumuzla ve bizlerle olan içten iletişimi, ilgi ve meslekî becerisi bütün takdirlerin ötesinde. Geçen bir yıl içinde bir iki kelimeyi geçmeyen konuşma problemimiz geride bıraktığımız bir yıl içinde artık şükürler olsun ki geride kaldı. Dil ve konuşma güçlüğü çeken yavrularımızın eğitimleri için donanımlı bir dil terapisti olarak Serkan hocamızı ısrarla tavsiye ederim.
• Enntepe Mall Office B Blok, Karaciğan Mahallesi, Ankara Caddesi • Gecikmiş Konuşma Terapisi •
K
ke...
Oğlum bazı harfleri çıkaramıyor bazılarında ise konuşurken zorluk çekiyordu. Serkan beyle derslere başladıktan kısa süre sonra çok faydasını gördük çıkaramaz sandığımız bazı harfleri bile kolaylıkla çıkarıyor ve konuşmasında da gözle görülebilen ilerlemeler oldu çok şükür. Çocuklara olan yaklaşımı tutumu ve güler yüzü sayesinde oğlumun sevgisini ve bizimde güvenimizi artırdı.
• Enntepe Mall Office B Blok, Karaciğan Mahallesi, Ankara Caddesi • Dil Terapisi •
O
o.....
Kekemelik problemim nedeniyle başvurmuştum ve bu durum beni gerçekten çok yormuştu. Sosyal hayatım neredeyse yoktu. Serkan Bey ile tanıştıktan sonra konuşmam çok daha akıcı hale geldi. Bu süreç içerisinde özgüvenim ve cesaretim ciddi şekilde arttı. Artık konuşmaktan çekinmiyorum ve bulunduğum ortamlarda geri planda kalmıyorum.
ga...i
Kardeşimin konuşma gelişiminde akranlarına göre geride kaldığını fark edince bir uzman desteği alma ihtiyacı duyduk. Bir tanıdığımızın önerisiyle Serkan Bey’le iletişime geçtik ve kısa süre içinde seanslara başladık. İlk görüşmeden itibaren samimi yaklaşımı, enerjisi ve çocuklarla kurduğu rahat iletişim bizi oldukça rahatlattı. Seanslar çok yeni olmasına rağmen gözle görülür olumlu değişiklikler görmeye başladık, bu da sürece olan güvenimizi fazlasıyla artırdı.
Serkan Sefer Oğul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serkan Sefer Oğul, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Serkan Sefer Oğul tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Konuşma Terapisi, Dil Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Kekemelik Terapisi, Ses Terapisi.
Serkan Sefer Oğul adresi nerede?Serkan Sefer Oğul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serkan Sefer Oğul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serkan Sefer Oğul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serkan Sefer Oğul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serkan Sefer Oğul bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serkan Sefer Oğul ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serkan Sefer Oğul hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Serkan Sefer Oğul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.