Merhaba, ben Psikolog Serra Başgedik. Lisans eğitimimi Abant İzzet Baysal Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde tamamladım. Psikoloji lisans eğitimimi tamamladıktan sonra, bireylerin duygusal süreçlerini daha iyi anlamalarına ve yaşamlarında karşılaştıkları zorluklarla baş etme becerilerini güçlendirmelerine destek olmayı amaçlamaktayım. Çalışmalarımda etik ilkelere bağlı, güvenli, yargılayıcı olmayan ve destekleyici bir danışmanlık ortamı sunmaya özen gösteriyorum.

Danışmanlık çalışmalarımda çocuk, ergen ve yetişkinlerle çalışmaktayım. Yetişkinlere yönelik çalışmalarımda; kaygı ve stres, duygusal zorlanmalar, özgüven ve öz-değer, ilişki ve iletişim sorunları ile yaşamın farklı dönemlerinde ortaya çıkan uyum güçlükleri üzerine odaklanıyorum. Ergenlerle ise özellikle sınav kaygısı ve sınav sürecine eşlik eden stres ve performans baskısı alanlarında destek sunmaktayım. Çocuklarla çalışırken ise gelişimsel değerlendirme süreçlerine yönelik eğitim ve sertifikalarım doğrultusunda ilerlemekteyim.

Mesleki gelişimimi desteklemek amacıyla eğitim ve süpervizyon süreçlerime devam etmekteyim. Ayrıca Psychology Times Turkey platformunda köşe yazarlığı yapmaktayım.

Yetişkin
Çocuk

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Serra Başgedik adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle