2021 yılında Manisa Celal Bayar Üniversitesinden mezun oldum.Mezuniyetimden bu yana Rehabilitasyon merkezlerinde ,Fizyoterapi Danışmanlık Merkezlerinde aktif olarak görev yapmaktayım.Aynı zamanda Evde Fizyoterapi hizmeti vermekteyim.Klinik pilates,hamile pilatesi,reformer pilates ve manuel terapi eğitimleri aldım.

Fzt Sevgi Çelik

Topçular Mah, Gölcük, Kocaeli 41950

• Sigortası olan hastalar

Sevgi Hoca'ya referans vasıtasıyla ulaştım. Uzun zamandır boyun ağrısı, buna bağlı olarak baş ağrısı şikayetim vardı. Hem teknik hem el becerisi olsun, gerçekten kalifiye bir hoca olduğunu gördüm. Herkese tavsiye ederim.

• B

Gittiğimiz kurumda işe başlamıştı. Biz serebral palsi hastamız için fizik tedavi alıyorduk. Sevgi hanımda kurumda çalışıyordu. Orada tanıştık ve bizim fizik tedavi sürecimizde yanımızda oldu. Birçok kişiye tavsiye ederim, gönül rahatlığıyla başvurabilirler.

• H

Sevgi hocayı kızımın serebral palsi tedavisi için ziyaret ettik. İlk günden itibaren güler yüzü ve ilgisi çok güzel. Kızım tedavide kendine el sürdürmez, sürekli ağlardı. Sevgi hocayla ilk günden itibaren eğlenerek ve severek tedavi alıyor.Evladımın bu şekilde tedavi görmesinden dolayı çok memnunuz.

• Fzt Sevgi Çelik Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

• F

Fibromiyaljim var ve ağrılarımdan dolayı fizik tedaviye ihtiyacım oluyordu o yüzden kendisine ulaştım. Yaklaşık 3 ay kadar fizik tedavi gördüm kendisinde. Çevreme tabii ki tavsiye ederim. Sevgi Hanım çok tatlı bir insan işini severek yapıyor ve çok iyi bir fizyoterapist bence.

• Y

Özel eğitim merkezine gidiyordum. Sevgi Hoca'yla orada tanıştık. Serebral palsi
    hastasıyım. Kasılmalarım çok oluyordu, yürümekte zorluk çekiyordum. Sevgi hocanın farklı çalışma metotları ile birlikte ciddi bir ilerleme kaydettim. İyi ki de karşıma çıkmış diyorum.
    Benim gibi hastaların da Sevgi Hoca'yla çalışması gerektiğini düşünüyorum.

• D

Fizyoterapistim Sevgi Çelik ile tavsiye üzerine tanıştım. Bel kayması, bel fıtığı ve boyun fıtığı şikayetlerim vardı. Terapi seansları öncesinde, sırasında ve sonrasında iletişimi ve süreç takibi çok iyidir. Rahatsızlığımın seyrine göre kişiye özgü çeşitli tedavi yöntemleri uygulayıp günlük yaşamımla ilgili tavsiyeler vermektedir. Bu sayede rahatsızlığımda olumlu yönde ilerlemeler oldu, günlük yaşam kalitem arttı. Benzer rahatsızlıkları olanlara kesinlikle Sevgi Hanım'ı tavsiye ediyorum.

• Fzt Sevgi Çelik Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

• Y

5 yıl önce felç geçirdim, birçok kez fizik tedavi aldım. Bir arkadaşımın önerisiyle Sevgi Hocam ile seanslara başladık. 2 ayı geçti, seanslarımıza devam ediyoruz. Çok memnun kaldım. Devam etmeyi düşünüyorum.

• F

Belimde çok şiddetli bir ağrıyla Sevgi Hanıma ulaştım. Yaptığı tedavi ile çok hızlı bir şekilde iyileştim. Güler yüzü ve ilgisiyle de çok memnun kaldım. Annem ve babamın da çeşitli rahatsızlıklarından dolayı Sevgi Hanım'la tanıştırdım ve tedavi gördüler. Onlar da çok memnunlar ve herkese tavsiye ediyorum.

•  •

Fizik tedavi aldığım kurumda birlikte seanslara başladık. Omurilik felci sebebiyle başvurdum. İlk günden itibaren mesleki tecrübesi ve ilgisi ile memnuniyetle devam etmekteyim. İlgisi ve bilgilerinden dolayı çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

• R

Uzmanınızdan fizik tedavi aldığım kurumdan tedavi aldım. Kendisi ana sorunum dışında bile tüm sorunlarımla ilgilenmeye çalıştı ki gerçekten bana çok yardımı dokundu. Kendisi aylarca bana tedavi uyguladı. Hareket eksikliğim de ilerledik. Ayrıca sırt, boyun ağrılarımda da yardımcı oldu. Sayesinde ağrım azaldı hatta yok oldu. Kendisini kesinlikle tavsiye ederim. Samimi elinden geldiğince yardımcı olan hastasını düşünen bir uzman.