Merhaba ben Fizyoterapist Sevgi Şen

İstanbul Haliç Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünden 2021 yılında mezun oldum.

Bursa/Nilüfer bölgesinde kendi özel sağlık meslek hizmet birimimde mesleki çalışmalarımı özellikle skolyoz değerlendirme ve takibi ,omurga sağlığı, manuel terapi ve klinik pilates üzerine yoğunlaştırmaktayım.

Skolyoz ve omurga kaynaklı problemlerde, doğru değerlendirme ve bireye özel üç boyutlu yaklaşımın tedavinin temelini oluşturduğuna inanıyorum. Manuel terapi tekniklerini; eklem hareketliliğini artırmak, kas-iskelet sistemi dengesini desteklemek ve ağrıyı azaltmak amacıyla kullanıyor, egzersiz uygulamalarıyla süreci bütüncül bir yaklaşımla ele alıyorum.

Kliniğimde temel amacım; güncel ve kanıta dayalı yaklaşım ile danışanlarımın ağrısız hareket edebildiği, postürü dengelenmiş ve günlük yaşamda daha fonksiyonel bir beden yapısına ulaşmalarını sağlamak, uzun vadede omurga sağlığını korumalarına destek olmaktır.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Odunluk mahallesi İbrahim işsevenler caddesi no:12 ofis kare iş merkezi kat:6 ofis:44, Bursa

Fzt. Sevgi Şen

Odunluk mahallesi İbrahim işsevenler caddesi no:12 ofis kare iş merkezi kat:6 ofis:44, İbrahim işsevenler caddesi no 12, Nilüfer, Bursa

• Sigortası olan hastalar

• D

Sevgi Hanım’ı şiddetle tavsiye ediyorum. Manuel manipülasyonuyla kas gerginliğini giderme ve sinirleri gevşetme konusunda güçlü bir yeteneğe sahip. Boyun fıtığı probleminde büyük bir iyileşme sağladı. Özenle konuşuyor ve dikkatle, anlayışla dinliyor. MR raporunu yakından inceledi. Tıbbi pilates yapmak istiyordum ve durumuma göre önce esneme ve denge egzersizleriyle başlamaya karar verdi. Ne kadar iyi bir karar, iki hafta içinde hareket kabiliyetim ve dengem arttı ve pilatese başlayabildim. Ayrıca iyileşmeyi hızlandırmak için evde yapılabilecek esneme egzersizleri de veriyor. Profesyonel ve yeni ofis güzel manzaralarıyla iyi tasarlanmış ve rahatlatıcı.

• Fzt. Sevgi Şen Randevu  •

Seanslar çok keyifli,eğlenceli ve verimli geçiyo..Sevgi hanım birebir ilgileniyo,kendisi çok güler yüzlü ve pozitif biri,çok güzel motive ediyo beni,çok memnun ayrılıyorum

• Fzt. Sevgi Şen Diğer  •