Merhaba ben Fizyoterapist Sevgi Şen
İstanbul Haliç Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünden 2021 yılında mezun oldum.
Bursa/Nilüfer bölgesinde kendi özel sağlık meslek hizmet birimimde mesleki çalışmalarımı özellikle skolyoz değerlendirme ve takibi ,omurga sağlığı, manuel terapi ve klinik pilates üzerine yoğunlaştırmaktayım.
Skolyoz ve omurga kaynaklı problemlerde, doğru değerlendirme ve bireye özel üç boyutlu yaklaşımın tedavinin temelini oluşturduğuna inanıyorum. Manuel terapi tekniklerini; eklem hareketliliğini artırmak, kas-iskelet sistemi dengesini desteklemek ve ağrıyı azaltmak amacıyla kullanıyor, egzersiz uygulamalarıyla süreci bütüncül bir yaklaşımla ele alıyorum.
Kliniğimde temel amacım; güncel ve kanıta dayalı yaklaşım ile danışanlarımın ağrısız hareket edebildiği, postürü dengelenmiş ve günlük yaşamda daha fonksiyonel bir beden yapısına ulaşmalarını sağlamak, uzun vadede omurga sağlığını korumalarına destek olmaktır.
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Odunluk mahallesi İbrahim işsevenler caddesi no:12 ofis kare iş merkezi kat:6 ofis:44, Bursa
3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi
Pilates
Schroth Yöntemi
Skolyoz Tedavisi
Fzt. Sevgi Şen
Odunluk mahallesi İbrahim işsevenler caddesi no:12 ofis kare iş merkezi kat:6 ofis:44, İbrahim işsevenler caddesi no 12, Nilüfer, Bursa
- Sigortası olan hastalar
de...h
Sevgi Hanım’ı şiddetle tavsiye ediyorum. Manuel manipülasyonuyla kas gerginliğini giderme ve sinirleri gevşetme konusunda güçlü bir yeteneğe sahip. Boyun fıtığı probleminde büyük bir iyileşme sağladı. Özenle konuşuyor ve dikkatle, anlayışla dinliyor. MR raporunu yakından inceledi. Tıbbi pilates yapmak istiyordum ve durumuma göre önce esneme ve denge egzersizleriyle başlamaya karar verdi. Ne kadar iyi bir karar, iki hafta içinde hareket kabiliyetim ve dengem arttı ve pilatese başlayabildim. Ayrıca iyileşmeyi hızlandırmak için evde yapılabilecek esneme egzersizleri de veriyor. Profesyonel ve yeni ofis güzel manzaralarıyla iyi tasarlanmış ve rahatlatıcı.
• Fzt. Sevgi Şen • Randevu •
es...n
Seanslar çok keyifli,eğlenceli ve verimli geçiyo..Sevgi hanım birebir ilgileniyo,kendisi çok güler yüzlü ve pozitif biri,çok güzel motive ediyo beni,çok memnun ayrılıyorum
• Fzt. Sevgi Şen • Diğer •
Sevgi Şen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevgi Şen, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Sevgi Şen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Boyun Fıtığı, Bel - Boyun Fıtığı, El Rehabilitasyonu, Skolyoz Tedavisi, Pilates, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, 3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi.
Sevgi Şen adresi nerede?Sevgi Şen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunluk mahallesi İbrahim işsevenler caddesi no:12 ofis kare iş merkezi kat:6 ofis:44 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevgi Şen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sevgi Şen uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sevgi Şen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevgi Şen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sevgi Şen hangi dilleri konuşuyor?Sevgi Şen ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Sevgi Şen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevgi Şen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sevgi Şen hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Sevgi Şen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sevgi Şen hangi sigortaları kabul ediyor?Sevgi Şen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.