I. ULUSAL DİL VE KONUŞMA TERAPİSİ ÖĞRENCİ KONGRESİ, ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
BELLEK TİPLERİ VE BELLEK BOZUKLUKLARI, ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ
II. ULUSLARARASI DİL VE KONUŞMA TERAPİSİ ÖĞRENCİ KONGRESİ, HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
MÜZİK TERAPİSİ, Prof. Dr. Şükrü TORUN
KEKEMELİK TERAPİLERİNDE BİLİŞSEL DAVRANIŞÇI YAKLAŞIM VE EXPOSURE
OTİZM SPEKTRUM BOZUKLUĞUNDA OYUN VE DİL GELİŞİMİ
TANIDAN TERAPİYE SELEKTİF MUTİZM
AFAZİDE BİLİŞSEL BECERİLER: DEĞERLENDİRMEDEN TERAPİYE, Öğr. Üyesi Özlem OĞUZ
DİL VE KONUŞMA BOZUKLUKLARINDA BİLİŞSEL DAVRANIŞÇI YAKLAŞIMIN KULLANILMASI: TEMEL KAVRAMLAR, SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ
- Akıcılık Bozuklukları
Ses Terapisi
Yutma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
d....)
Kızımın konuşma gecikmesi vardı. Trafik kazasında beyin kanaması geçirdi. Seanslarımız güzel geçti. 1.5 yıl gittik çok güzel çalışmaları var ben çok beğeniyorum. Dil, dudak, masaj ve aletlerle çalıştırdı. İlgisi ve alakası çok iyi. Olumlu sonuçlar aldık. Dudakları için kasları güçlendi. Kızımla çok iyi çalıştılar çok uzman gördüm kendisi çok farklı biz verim aldık.
b....)
Kızım kendisini ifade edemiyor ve harfleri çıkartamıyordu. Bu sebepten dolayı destek almak istedim. 2 senedir gidiyoruz, mezun oldu. Seanslarım iyi geçti, düzelmişti aslında ama tekrar sıkıntısı başladı. Sevgi Hanım, çocukla çocuk oluyor, sevgi dolu bir uzman. Memnun kaldık.
h....)
Tavsiye üzerine oğlumun konuşma geriliği için başvurduk. 5-6 seans gittik, çok verimli çalışmalarımız oldu, olumlu sonuçlar aldık. Sürecimiz bitti. Çok destekleyici bir uzman. Bizde olumlu etkiler bıraktı. İletişimimiz kopmadı, görüşmeye devam ediyoruz.
m....)
Oğlumun konuşmasında gecikme vardı, tavsiye üzerine başvurdum. 8-9 ay gittik, olumlu sonuçlar aldık. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Sevgi Hanım, ailemizden biri gibi. Veliler ve öğrencilerle fazlasıyla ilgili ve alakalı. Çok memnun kaldık kendisinden.
m....)
Oğlumun konuşma sıkıntısı vardı, hiç konuşmuyordu. 2 senedir gidiyoruz, artık oğlum konuşmaya başladı. Sevgi Hanım başka kuruma gittiği için farklı bir uzman ile devam ediyoruz. Sevgi Hanım iyi ve güler yüzlü bir uzman. Memnun kaldım kendisinden.
s....p
Biz rehabilitasyon merkezi taniştik oğlumda konuşma zorluğu vardı onu sayesinde ilerleme kaydetti hala devam ediyor herkese tavsiye ederim mesleğini hakkı nı veriyor severek yapıyor. Mesleği uzman biri kendisi başarıların devamını dilerim herkese kesinlikle tavsiye ederim
• DKT Sevgi Türkoğlu • Dil Terapisi •
m...
Sevgi Hocaya arkadaş tavsiyesi ile ulaştık. Bizim çocuğumuzda konuşma güçlüğü çektiği için Sevgi Hocaya başvurduk. Çevreme de tavsiye ederim, çünkü biz çok memnunuz konuşma konusunda oldukça yol katettik.
e...
Sevgi Hanım'ı rehabilitasyon merkezi sayesinde tanıdık. Dil ve konuşma raporumuz çıkmıştı, bu sebeple Sevgi Hanım'la başladık. Oğlum 5 yaşında ve 2 senedir Sevgi Hanım'la yolumuza devam ediyoruz. Oğlum 2'li 3'lü cümleleri kuramıyordu, harfleri doğru çıkaramıyordu ama şu an gayet güzel bir şekilde cümle kurabiliyor ve harflerin çoğunu doğru çıkarabiliyor. Sevgi Hanım'ın yaklaşımı da bu süreçte bizim için çok önemliydi. Oğluma olan yaklaşımı, ilgisi, alakası ve sevecenliği tarif edilemez. Çok seviyoruz Sevgi Hanım'ı. Çevreme tavsiye ederim.
h...
Oğlumun artikülasyon bozukluğu ve fonolojik bozukluğu vardı, düzelme yoktu. Karışık kelimeler konuşuyordu, anlaşılırlığı düşüktü, ta ki Sevgi hocamızla karşılaşınca, ya denk hocamızla, iyi ki yollarımız kesişti. Sevgi hocamız ilgisiyle, iletişimiyle oğlumun konuşmasını düzeltti, anlaşılır hale getirdi. İyi ki benim oğlumun hocası. İyi ki var, başarılarının devamını dilerim. Herkese buradan tavsiye ederim.
m....)
Çocuğumun konuşmasında ve davranışlarında bozukluk vardı. Kelime haznesinde kelime yoktu. Çok güzel ilerledik. Çocukla ve bizimle iletişimi çok güzel. Dört dörtlük bir uzman. Olumlu sonuçlar aldık ve almaya devam ediyoruz. Bu farkı okulda öğretmenler de görüyor. Davranışlarında da büyük bir başarı elde ettik. Sevgi Hanım'dan memnunuz.
Sevgi Türkoğlu Özçelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevgi Türkoğlu Özçelik, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Sevgi Türkoğlu Özçelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, DIR Floortime, Dil Terapisi, Down Sendromu ve Dil Konuşma Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi.
Sevgi Türkoğlu Özçelik adresi nerede?Sevgi Türkoğlu Özçelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Selçuk Mah.Zencefil Sok.Esmira Plaza Selçuk No:1/3 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevgi Türkoğlu Özçelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sevgi Türkoğlu Özçelik uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sevgi Türkoğlu Özçelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevgi Türkoğlu Özçelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sevgi Türkoğlu Özçelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevgi Türkoğlu Özçelik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sevgi Türkoğlu Özçelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Sevgi Türkoğlu Özçelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.